Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος στο gossip-tv: Όσα αποκαλύπτει πρώτη φορά για την κόρη και τη γυναίκα του
Showbiz

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος στο gossip-tv: Όσα αποκαλύπτει πρώτη φορά για την κόρη και τη γυναίκα του

Ο Βαγγέλης παρά τις σπουδές του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν ακολούθησε τον κλάδο αυτόν, αφού η αγάπη του για τη μουσική τον κέρδισε, κι έτσι η ζωή του πήρε μελωδική πορεία.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το talent show του ΑΝΤ1 «X Factor» το 2009, όπου εκείνος και το συγκρότημά του κέρδισαν τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η σταδιοδρομία τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, συνεργασίες οι οποίες προσδίδουν αίγλη στο μουσικό βιογραφικό τους.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 Ώρες» έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv και μίλησε για όλα. Για τη συμμετοχή του στο YFSF, για την πατρότητα και πώς ο ίδιος τη βιώνει, αλλά και για τη σύζυγό του Χαρούλα, την οποία λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν βλέπει όσο θα ήθελε.

Περίγραψέ μου αυτήν την περίοδο της ζωής σου. Πώς είναι;

Αυτήν η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά και πολύ συναρπαστική. Βέβαια, έχω σπάσει σε χίλια κομμάτια. Το YFSF απαιτεί τρέξιμο όλη την εβδομάδα τρέξιμο και διάβασμα στο σπίτι. Παράλληλα, τρέχουμε και με τις «48 Ώρες», γιατί βγάζουμε καινούργιο τραγούδι και γράφουμε κι άλλα τραγούδια, γιατί θέλουμε να είμαστε μπροστά. Έχουμε και τις συναυλίες μας σε περιοχές της Ελλάδας και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Λέω χαριτολογώντας ότι είμαι επισκέπτης στο σπίτι μου. Απλά πηγαίνω να αλλάξω ρούχα στις βαλίτσες μου και ξαναφεύγω. Μου λείπει η γυναίκα και η κόρη μου, αλλά είναι για καλό όλα αυτά, οπότε κάνω υπομονή.

Το γεγονός ότι απουσιάζεις αρκετά από το σπίτι θεωρείς ότι μπορεί να αναζωπυρώσει τη σχέση με τη γυναίκα σου;

Το έχω ακούσει αυτό, ότι η απουσία φρεσκάρει κάπως τη σχέση, γιατί λείπει ο ένας στον άλλον, κι όταν τα πράγματα πάνε καλά και υπάρχει πραγματική αγάπη τότε οδηγεί σε καλό.

Η Χαρούλα δηλαδή δεν σου γκρινιάζει καθόλου;

Μέχρι τώρα όχι. Ευτυχώς την έχω προλάβει και της λέω ότι νιώθω άσχημα που τους έχω αφήσει λίγο πίσω. Μου λείπουν κι εμένα πολύ.

Με τη σύζυγό του Χαρούλα σε ταξίδι τους στη Μόσχα

Πώς βιώνεις την πατρότητα;

Είναι συναρπαστική αλλά με φοβίζει κιόλας πολύ. Είναι το πιο δύσκολό μου έργο και με ταπεινώνει κάπως, γιατί το να είσαι καλός γονιός το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο κι επίσης μεγαλώνεις τα παιδιά σου με το παράδειγμά σου και τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτό χωρίς να το καταλάβεις. Το παιδί σου βλέπει μέσα από εσένα τι να κάνει κι αυτό είναι δύσκολο.

Ποιος είναι πλέον ο πρωταρχικός σου ρόλος, του πατέρα, του συζύγου ή του τραγουδιστή;

Είναι μια τριπλή ζυγαριά που παίζει ανάλογα την περίοδο. Τώρα δεν θα μπορούσα να πω ότι είμαι ένας απόλυτα στοργικός πατέρας. Σίγουρα την αγαπάω την κόρη μου, αλλά αυτή τη στιγμή κι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα αναγκαστικά είμαι απών. Δεν αισθάνομαι πολύ καλά γι’ αυτό.

Μπαμπάς και κόρη
Πώς είναι η κορούλα σου;

Είναι τρεισήμισι ετών και δε σταματάει να μιλάει, να χορεύει και να τραγουδάει! Μου λείπει κάθε στιγμή, αλλά πιστεύω ότι θα αναπληρώσω το χαμένο έδαφος.

Όταν άκουσες να σε λέει μπαμπά για πρώτη φορά πώς ένιωσες;

Ήταν φοβερό! Με τη μαμά της κάναμε πλάκα και είχαμε ανταγωνισμό αν θα πει πρώτα μαμά ή μπαμπά και τελικά έχασα, είπε πρώτα μαμά. Συνήθως τα μωρά λένε μπαμπά πρώτα αλλά η δική μου είπε μαμά.

Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη τι δραστηριότητες σκέφτεσαι να κάνετε μαζί; Αν είχες γιο θα παίζατε μπάλα για παράδειγμα.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μαζί! Μας βαράει καλλιτεχνική τρέλα και τους δύο. Σίγουρα, όμως, δεν πρόκειται να την επηρεάσω καθόλου για το τι θα αποφασίσει να κάνει στη ζωή της, ωστόσο βλέπω ήδη κάποια ψήγματα καλλιτεχνικής τρέλας. Το πρωταρχικό για εμένα είναι να γίνει σωστός άνθρωπος κι από εκεί κι έπειτα ας κάνει ότι γουστάρει. Βέβαια, όταν θα μεγαλώσει προβλέπω να έχουμε κάποιες κόντρες, επειδή είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Φαντάσου ότι ήδη μου βαράει την πόρτα στη μούρη.

Πού να σου φέρει και αγόρι στο μέλλον.

Δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντιδράσω εκεί. Την έχω απωθήσει προς το παρόν αυτήν τη σκέψη και χαίρομαι που είμαι εγώ ο μοναδικός άντρας της ζωής της και παίρνω όλα τα φιλιά που μου αναλογούν, γιατί ξέρω ότι όταν θα μεγαλώσει θα την κυνηγάω εγώ και δεν θα μου δίνει.

Θέλεις κι άλλο παιδί;

Αν το φέρουν οι περιστάσεις, γιατί όχι;

Δείτε τη συνέντευξή του στην οποία αποκαλύπτει αν η κορούλα του των αναγνωρίζει βλέποντάς τον μεταμφιεσμένο και πώς αντιδρά, ενώ απαντάει αν ο διαγωνισμός της Eurovision θα τον ενδιέφερε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved