Χρύσπα: «Κάνω δουλειές στο σπίτι ακόμα και στις 3 τα ξημερώματα»
Showbiz

Χρύσπα: «Κάνω δουλειές στο σπίτι ακόμα και στις 3 τα ξημερώματα»

Για το ρόλο της καλής νοικοκυράς μίλησε η Χρύσπα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δουλειές που αγαπά να κάνει στο σπίτι, κάτι που την ηρεμεί και τη χαλαρώνει, αφού μπορεί να ξεκινήσει το νοικοκυριό στις 3 τα ξημερώματα!

Επίσης, μίλησε για τη συμβίωση με τον σύζυγό της και αν εκείνος αντιδρά όταν το κοινό τη «γδύνει» με τα μάτια του.

Είσαι καλή νοικοκυρά;

«Ναι, αυτό με χαλαρώνει πάρα πολύ. Με το σιδέρωμα έχω... τσακωθεί, δεν είμαι πολύ καλή σ' αυτό, βαριέμαι, αναγκάζομαι, όλες οι υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού μ' ευχαριστούν. Μπορώ να σηκωθώ να κάνω δουλειές το σπίτι και στις 3 το πρωί».

Αυτό αποτελεί ένα από τα μυστικά για τη διατήρηση μιας καλής σχέσης μέσα στο γάμο;

«Το μυστικό για να ηρεμώ και να εξισορροπείται το... έργο μέσα στο σπίτι. Με το σύζυγο μου είμαστε μαζί 10 χρόνια, εκ των οποίων τα 9 είμαστε παντρεμένοι.

-Έχεις μια 10ετή συμβίωση με το σύζυγο σου...

«Είναι μια εμπειρία που δεν είχα ποτέ. Η καθημερινότητα δίνει τα... πατήματα και το πώς θα κινείσαι. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να φροντίζω η καθημερινότητα μου να είναι όσο πιο ξεκούραστη κι ευχάριστη στο τέλος, για να μην υπάρχει ένταση μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μεταφέρει στον άλλο την αρνητική σκέψη. Αυτό που βιώνω αυτή τη στιγμή δεν είναι ακριβώς έρωτας, είναι περισσότερο αγάπη, είναι ένα άλλο επίπεδο, πρωτόγνωρο, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω, να το ονομάσω. Είμαι ένα με το σύζυγο μου και μεγαλώνουμε μαζί».

- Πώς ολοκληρώνεται η ευτυχία με την πάροδο του χρόνου;

«Όταν ακούω τη λέξη «ολοκλήρωση», είναι σαν να κλείνει ένα κύκλος, θα ήθελα ο κύκλος αυτός να είναι πάντα ανοιχτός και να μην υπάρξει αυτή η... ολοκλήρωση».

- Είσαι περισσότερο σέξι για το σύζυγο σου ή για το κοινό;

«Κάθε γυναίκα είναι σέξι για τον εαυτό της και όποιος αντέξει μετά μένει δίπλα της, στη ζωή της. Αυτό το «σέξι κι όποιος αντέξει» δεν είναι τυχαίο».

-Πώς αντιδρά ο σύζυγος σου όταν το κοινό σε «γδύνει» με τα μάτια του;

«Μετά από τόσα χρόνια νομίζω ότι είναι δεδομένο, ότι δεν έχει πρόβλημα», αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved