Μάθαμε πού και με ποιους θα περάσει το Πάσχα της η Φαίη Σκορδά!
Showbiz

Μάθαμε πού και με ποιους θα περάσει το Πάσχα της η Φαίη Σκορδά!

Ξεκινάει η Μεγάλη εβδομάδα και λίγο-πολύ όλοι κάνουν τα σχέδιά τους για τις διακοπές του Πάσχα.

Το ίδιο ισχύει και για τη Φαίη Σκορδά, η οποία περιµένει µε ανυποµονησία αυτές τις ηµέρες, για να κάνει τις µικρές εξορµήσεις της στη φύση της ιδιαίτερης πατρίδας της, τα Άνω Πορόια, όπου µαζί µε τους δικούς της ανθρώπους θα ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία.

H Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη

Στόχος της είναι να περάσει ήρεµα το Πάσχα, ανάµεσα σε αγαπηµένα της πρόσωπα, συγγενείς και φίλους και έστω για λίγο µακριά απότους φρενήρεις ρυθµούς της καθηµερινότητάς της στην Αθήνα. Η όµορφη παρουσιάστρια του «Πρωινού» θα ταξιδέψει στις Σέρρες µαζί µε τους γιους της, Γιάννη και ∆ηµήτρη. Παρόλο που δεν βλέπει την ώρα για την αναχώρηση, δεν έχει οργανώσει µε κάθε λεπτοµέρεια το πρόγραµµά της, διότι δεν γνωρίζει ακόµα ποιες ηµέρες θα είναι µαζί της οι δύο γιοι της και ποιες µαζί µε τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

Πάντως, για να ξεφύγει από τα συνηθισµένα, δεν αποκλείει την πιθανότητα να ταξιδέψει για λίγο και στο εξωτερικό. Όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι, όταν επισκέφθηκε κάποιους συγγενείς της στο Ντουµπάι. Αστειευόµενη τότε είχε δηλώσει πως στο αεροπλάνο µαζί της, εκτός από κόκκινη βαφή για τα αυγά, είχε πάρει και µια ολόκληρη σούβλα, γιατί της είχαν ζητήσει οι δικοί της να φέρει ό,τι χρειαζόταν για να γιορτάσουν ένα γνήσιο ελληνικό Πάσχα. Η Φ. Σκορδά απολαµβάνει να επισκέπτεται τη γενέτειρά της και όποτε της δίνεται η ευκαιρία, λατρεύει να πηγαίνει στα παλιά της ληµέρια, εκεί όπου µεγάλωσε και έχει τις πρώτες αναµνήσεις.

Οι κάτοικοι της περιοχής τρέφουν για εκείνη ιδιαίτερη συµπάθεια και, όπως λένε, είναι πάντοτε φιλική και πρόσχαρη µαζί τους. Στα Ανω Πορόια συµµετέχει σταπαραδοσιακά έθιµα του χωριού, σαν να µην έλειψε από εκεί ούτε µια µέρα. Αυτό το µέρος για τη Φαίη είναι συνυφασµένο µε την ξεγνοιασιά της παιδικής της ηλικίας και παράλληλα ένας τόπος χαλάρωσης, όπου καταφεύγει για να γεµίσει τις µπαταρίες της και να επιστρέψει µετά δριµύτερη στην πρωτεύουσα και στις τηλεοπτικές µας οθόνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved