Ο Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για εκείνον - Συνήθειες και περιέργιες
Showbiz

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για εκείνον - Συνήθειες και περιέργιες

Ο Αργύρης Αγγέλου τη φετινή σεζόν τον βλέπουμε τηλεοπτικά στο YFSF και πραγματικά έχει εντυπωσιάσει με τις μιμήσεις του.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, μίλησε για τις αγαπημένες του συνήθειες, τα πράγαμτα τα οποία τον ευχαριστούν και όλα όσα χαίρεται να κάνει. Με ένα κείμενο γραμμένο από τον ίδιο θα μάθουμε όσα δεν γνωρίζουμε.

ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑ­ΞΙΔΙΑ.

Βέβαια είμαι... περί­εργος ταξιδιώτης. Δεν είμαι από αυτούς που πηγαίνουν σε ένα μέρος, τους αρέσει, περνούν καλά και μετά δεν ξαναπάνε. Εμένα όταν με γοητεύσει κάποιο μέρος πη­γαίνω... και ξανά πηγαίνω... και ξαναπηγαίνω χωρίς να βαρεθώ. Για παράδειγμα, στο Λονδίνο, που είναι η αγαπημένη μου ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, έχω πάει πάνω από δεκαπέντε φορές και ετοιμάζομαι σύντομα να ξαναπάω.

ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ.

Δεν μου αρέ­σει να είμαι... μαγκούφης. Παλιότερα με την κολλητή μου την Ολυμπία φεύγαμε παίρνοντας μαζί μόνο την οδοντόβουρτσα μας και όλα τα άλλα τα ψωνίζαμε από όπου πηγαίναμε. Έχω μια πιστωτική κάρτα, την «ταξιδιωτική» όπως τη λέω, που χρησιμοποιώ όπου πη­γαίνω και τη... φουλάρω! Επιστρέφοντας λοιπόν και αφού την ξεχρεώσω, φεύγω για το επόμενο ταξίδι.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ βρί­σκομαι και στη γενέτειρα μου τη Χαλκίδα, που την αγαπώ πολύ. Από τις πιο συγκινητικές δουλειές μου μάλιστα ήταν το περασμένο φθινόπω­ρο, όπου μαζί με την Ιωάννα Πηλιού παίξαμε εκεί, στο θέατρο «Παπαδημητρίου», ανεβάζοντας για έναν μήνα την παράσταση «Ο συλλέ­κτης», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τα φαγητά. Στα γλυκά δεν είμαι πολύ καλός, ίσως γιατί δεν έχω εξασκηθεί, αφού δεν μου αρέσουν. Από τις άλλες συ­νταγές όμως κάνω τα πάντα, από ψωμιά μέχρι να ανοίγω φύλλο και να κάνω πίτες. Πέρασα μια μεγάλη περίοδο να φτιάχνω διάφορα ψωμιά, μέχρι και με σοκολάτα, αλλά και ό,τι πίτες μπορεί κανείς να φανταστεί.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΓΕΙ­ΡΕΥΩ και να τραπεζώνω φίλους. Όπως μου αρέσει και να τρώω έξω. Από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να βγαίνω για φαγητό. Ιδιαίτερα μετά την παράσταση, που πολλοί θέλουν να πάνε για κάνα ποτό, εγώ θέλω να πάω για φαγητό.Έτσι χαλαρώνω.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved