Αργύρης Αγγέλου: «Πιστεύω ότι ο άνθρωπος μόνος του δεν περνά καλά ούτε στον παράδεισο»
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Πιστεύω ότι ο άνθρωπος μόνος του δεν περνά καλά ούτε στον παράδεισο»

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει τι κάνει όταν έχει χρόνο, όταν βρίσκεται σπίτι και εξηγεί γιατί δεν είναι fan της γυμναστικής.

Ο ηθοποιός δηλώνει ακόμη ότι η μοναξιά είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου, και εξηγεί γιατί δεν κάνει όνειρα ζωής.

ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, πηγαί­νω σε λαϊκές αγορές. Χαζεύω τους πάγκους με τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα. Μάλλον αυτό μου έχει μείνει επειδή ο πατέρας μου είχε μα­νάβικο και έφερνε τα καλύτερα. Από μικρός έμαθα πώς πρέπει να διαλέγω τα φρέσκα, ποια είναι καλά, και έτσι : επιλέγω τι θα μαγειρέψω. Από τα αγαπημένα μου είναι οι αγκινάρες. Περιμένω κάθε χρόνο την εποχή τους για να αγοράσω, να πάω σπίτι
να τις καθαρίσω και να μαγειρέψω αγκινάρες α λα πολίτα.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΟΝΑΞΙΑ. Πιστεύω ότι ο άν­θρωπος μόνος του δεν περνά καλά ούτε στον παράδεισο.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, αλλά θεωρώ ότι μετά τα 40 η γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα καλλωπισμού αλλά και υγείας, έχω ξεκινήσει να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα με personal trainer... ο οποίος έχει έρθει και με έχει πάρει από το σπίτι με το ζόρι όταν του είπα μια μέρα ότι βαριέμαι. Του το είχα πει όμως από την αρχή ότι έχει το δικαίωμα να με τραβήξει... από τα μαλλιά αν αρχίσω και κάνω κοπάνες.

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ κι ας μη βλέπω. Πιστεύω ότι λειτουργώ ως «μέσος τηλεθεατής», κοιτάζοντας καλοπροαίρετα όλα τα προγράμματα, αλλά παρακολουθώ μόνο ό,τι με ενδιαφέρει.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ «ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ», με τρομάζουν αυτοί οι στόχοι! Το μότο της ζωής μου είναι πως «όσο ζεις μαθαίνεις»!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved