Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός βάφτισε την κόρη του και δεν το πήρε είδηση κανείς!
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Papadakis press
Showbiz

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός βάφτισε την κόρη του και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και  πρόσφατα βάφτισε και την κόρη του αλλά κανείς δεν το πήρε είδηση!

Μπορεί να έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ως Λεωνίδας, ο ατίθασος έφηβος της κωµικής σειράς «∆έκα λεπτά κήρυγµα», όµως στην πραγµατικότητα ο ∆ηµήτρης Κουρούµπαλης είναι πια ένας ώριµος και πολύ στοργικός πατέρας.

Πριν από λίγες ηµέρες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας, όπου µαζί µε τη µικρή κόρη του έκανε βόλτα µε φόντο τον ανοιξιάτικο ήλιο. Ο ∆ημήτρης Κουρούµπαλης και η σύντροφός του Φρόσω Κορρού έχουν δηµιουργήσει µια υπέροχη οικογένεια. Πρόκειται για ένα αγαπηµένο και απόλυτα ευτυχισµένο ζευγάρι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συνεργαστεί και στο θέατρο, καθώς η Φρόσω διδάσκει κινησιολογία για ηθοποιούς σε δραµατική σχολή. Παράλληλα, συνεργάζεται µε διάφορους θιάσους, πάντοτε πάνω στο αντικείµενό της, τον χορό.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, εντούτοις δεν µπορούν να κρύψουν την ευτυχία που τους έχει φέρει η µικρή τους πριγκίπισσα. Κρατώντας πάντα χαµηλούς τόνους, το ζευγάρι βάφτισε τον περασµένο ∆εκέµβριο την κόρη του, που πήρε το όνοµα Ίριδα. Πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού της Realnews, αναφέρουν ότι η µικρή Ιριδα έχει ξετρελάνει τους ταλαντούχους γονείς της, οι οποίοι κυκλοφορούν πλέον µε ένα µόνιµο χαµόγελο ευτυχίας ζωγραφισµένο στο πρόσωπό τους. Ενώ απέχει από την τηλεόραση αυτό το διάστηµα, αφού οι τελευταίες εµφανίσεις του στη µικρή οθόνη έγιναν στην καθηµερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Οσο έχω εσένα», ο ∆ημήτρης Κουρούµπαλης παίζει στο θέατρο. Μέχρι και τις 21 Απριλίου, εµφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου «Σταθµός» στο κέντρο της Αθήνας, ως πρωταγωνιστής της παράστασης «Φυλές της Νίνας Ρέιν» σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαµαργιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved