Ευγενία Σαμαρά: Τα παιδικά χρόνια, η απόφαση για την υποκριτική και η σχέση με τους γονείς της
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Τα παιδικά χρόνια, η απόφαση για την υποκριτική και η σχέση με τους γονείς της

Η Ευγενία Σαμαρά, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Μαμά (R)» μίλησε για το έργο που ανεβαίνει στο θέατρο «Θησείον».

«Τρέχω πολύ με τις πρόβες, αλλά είμαι χαρούμενη. Εχουμε πρεμιέρα στις 6 Μαΐου. Το “Μαμά (R)” έχει αυτό το “R” που είναι το σύμβολο γνησιότητας. Είναι πολύ ωραίο το έργο της Μάρτα Μπαρτσέλο σε μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και έχει να κάνει με την οικογένεια και, μάλιστα, με την αρχέγονη σχέση μητέρας κόρης. Σκοπός μας είναι να τονίσουμε τη σημασία της οικογένειας ουσιαστικά, να διαλύσουμε τα στερεότυπα. Ο Γιώργος Σουλεϊμάν είναι ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης με πολύ ωραία ματιά και ισχυρή συναισθηματική νοημοσύνη. Θεωρώ πως η δουλειά του είναι εξαιρετική», λέει η ηθοποιός, ενώ με τον ίδιο ενθουσιασμό αναφέρεται στη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη: «Όταν έμαθα ότι θα είναι η Ελένη, ένιωσα δύο συναισθήματα: Χαρά, γιατί παίζω με μια έμπειρη ηθοποιό που, παρόλο που την έχουμε συνηθίσει σε πιο κωμικούς ρόλους, θεωρώ ότι και στους δραματικούς είναι εξίσου συγκλονιστική. Για τον ίδιο λόγο ένιωσα και άγχος. Γιατί πρέπει να αντεπεξέλθω».

Η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά
Η μητέρα της ηθοποιού σε νεαρή ηλικίαΠηγή: Instagram

Με αφορμή τον ρόλο της στην παράσταση, η Ευγενία αναφέρεται στον πραγματικό της... ρόλο ως κόρη. «Από τις ιστορίες που μου έχουν πει, ξεκίνησα ως ένα ήσυχο μωρό και αυτό ήταν θαύμα γιατί ο αδελφός μου ήταν πολύ ζωηρός. Με εμένα έζησαν το ακριβώς αντίθετο. Ήμουν ήρεμη, έτρωγα, δεν γκρίνιαζα, κοιμόμουν και ήμουν ένα καλόβολο μωρό. Μεγαλώνοντας, νιώθω ότι ήμουν τυπική με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στους γονείς μου, υπό την έννοια ότι αυτό που έλεγα, αυτό έκανα. Αυτό ίσως βοήθησε στο να απογαλακτιστώ γρήγορα, μπορούσα να υπάρξω αυτόνομα και έκανα από νωρίς κουμάντο στη ζωή μου. Αντίδραση βγήκε λίγο μετά την εφηβεία, όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στη Γεωπονική ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίων. Στο πρώτο έτος πήρα τις αποφάσεις μου και έκανα αυτό που ήθελα, είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική. Βεβαίως, παράλληλα λειτούργησαν όλα τα ενοχικά μαζί και για να μη στενοχωρήσω κανέναν τελείωσα και τη Γεωπονική».

Ευγενία Σαμαρά
Η ηθοποιός σε παιδική ηλικίαΠηγή: Instagram

Οι γονείς της ζουν στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου εκείνη έχει φύγει εδώ και τέσσερα χρόνια. «Αλλά και όταν ήμουν Θεσσαλονίκη, έμενα μόνη μου από τα 19. Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι αρκετά φιλική. Η απόσταση έχει πάρει τη ρουτίνα από τη σχέση μας, αλλά όχι την ουσιαστική σχέση μας».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved