Φιόνα Γεωργιάδη: «Μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να τα παρατήσω όλα»
Showbiz

Φιόνα Γεωργιάδη: «Μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να τα παρατήσω όλα»

Φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του Ant1 «Μην ψαρώνεις».

Μπορεί να είναι μια εξαιρετική ηθοποιός όμως η Φιόνα Γεωργιάδη, σπούδασε δικηγόρος, ήθελε να ακολουθήσει καριέρα δικαστή, αλλά τελικά έγινε ηθοποιός και βρέθηκε να παίζει θέατρο στη θορυβώδη Νέα Υόρκη.

Το success story της έχει τόλμη, αποφασιστικότητα και αρκετή τύχη. Και η ίδια όλα τα προσόντα για να ξεχωρίσει από άλλες ενζενί ηθοποιούς του σήμερα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και αποκαλύπτει όσα θέλουμε να μάθουμε για εκείνη.


«Η νομική ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Φύσει ρομαντική και ιδεαλίστρια, άκουγα τους γύρω μου να λένε ότι οι σπουδές στη Νομική μπορεί να σε οδηγήσουν παντού. Δεύτερη επιλογή ήταν η Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και τέλος οι Θεατρικές Σπουδές. Το αποκαλούσα “μηχανογραφικό ενδιαφερόντων”. Γενικά αν με ρωτήσεις τι θυμάμαι από τα εφηβικά μου χρόνια, θα σου απαντήσω “Να διαβάζω”… Παράλληλα με τη Νομική παρακολουθούσα μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών: υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, φωνητική, χορό. Μάλιστα, πολλές φορές επιχείρησα να πάρω το μάθημα του Θοδωρή Αθερίδη αλλά το τμήμα του ήταν ήδη κλεισμένο. Τελικά χαίρομαι που τώρα συνεργαζόμαστε στο σίριαλ.

Έφτασα να κάνω μεταπτυχιακό στην Αγγλία και στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο, για να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου σ’ αυτή τη δουλειά. Νόμιζα ότι ως δικηγόρος θα αλλάξω τον κόσμο. Λάθος! Με θυμάμαι τότε από τη μια να διαβάζω για το μεταπτυχιακό και από την άλλη να γκουγκλάρω στον υπολογιστή “Νέα Υόρκη – σχολές θεάτρου – acting”. Και, φυσικά, μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να τα παρατήσω όλα, δηλαδή να μην ολοκληρώσω το μεταπτυχιακό, αφού ένιωθα ότι η καρδιά μου ζητά άλλα πράγματα. Η ατάκα των γονιών μου “ΟΚ, ας μην το συνεχίσεις” ήταν αυτή που με πείσμωσε και είπα “Όχι, πρώτα θα το τελειώσω και μετά θα γίνω ηθοποιός”. Έτσι και έγινε…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved