Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχτισα την καριέρα μου πουλώντας τα προσωπικά μου»
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχτισα την καριέρα μου πουλώντας τα προσωπικά μου»

Για τις αρνητικές κριτικές, τα δημοσιεύματα του υποτιθέμενου χωρισμού της αλλά και για τη σχέση της με το χρόνο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Γενικά πώς αντιμετωπίζετε τις κακόβουλες κριτικές; Τα κακόβουλα σχόλια; «Εξαρτάται τι πρόθεση έχει το σχόλιο. Αν η πρόθεση εκείνου που το εκφράζει είναι να πάρει δημοσιότητα ο ίδιος, τότε δεν του κάνω τη χάρη να του τη δώσω. Αν είναι επί προσωπικού και με θίγει, ενίοτε απαντώ»


Όταν υπήρξε το επίμαχο δημοσίευμα του υποτιθέμενου χωρισμού σας σας πείραξε; «Ξέρετε πόσα χρόνια τα ακούω αυτά; Από τότε που παντρεύτηκα. Απλώς δεν ασχολούμαι. Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχτισα την καριέρα μου πουλώντας τα προσωπικά μου. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει για τη δουλειά μου και όχι για τις προσωπικές στιγμές. Γι' αυτό λέγονται προσωπικές. Γιατί αφορούν ένα πρόσωπο. Αυτό που τις βιώνει»


Έχετε άριστη σχέση με τον χρόνο. Είναι θέμα υγιεινής ζωής τελικά;
«Φυσικά και είναι. Είναι και θέμα γονιδίων, αλλά τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτήν τη ζωή. Όλα χρειάζονται δουλειά. Για αυτό γράφω βιβλία. Ο Γαληνός έχει πει το εξής: «Κωλύσαι μεν το γήρας αδύνατον, επισχείν δε το τάχος αυτού δυνατόν». Να εμποδίσεις τον ερχομό των γηρατειών είναι αδύνατον, αλλά να τα καθυστερήσεις γίνεται. Όλες οι σύγχρονες μελέτες το επιβεβαιώνουν αυτό»


Φοβάστε τον χρόνο; «Ο χρόνος φέρνει πολλά δώρα. Μόνο εκείνος φέρνει τη σοφία, κανένας άλλος. Την εμπειρία, τη σύνεση επίσης. Στη ζωή ήρθαμε για να αποκτήσουμε ωριμότητα και πνευματική ανέλιξη. Αυτά τα δίνει ο χρόνος. Σου παίρνει όμως επιλογές. Δεν είναι θέμα ρυτίδων. Σίγουρα σε 20 χρόνια δεν θα μπορώ να παίζω μπιτς βόλεϊ όπως παίζω σήμερα, να ανέβω στην υψηλότερη κορυφή του Περού όπως έκανα πέρυσι ή να κολυμπώ σε παγωμένα ποτάμια όπως έκανα πριν από δύο μήνες. Αυτό ίσως με προβληματίζει. Οτι θα μειωθεί η ελευθερία στις επιλογές. Για εμένα η ελευθερία είναι υπέρτατο αγαθό»


Τι είναι αυτό που σας φοβίζει; «Θέλω να είναι καλά οι άνθρωποι γύρω μου. Τα πρόσωπα που αγαπώ», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved