Showbiz

Βερόνικα Αργέντζη: «Αν έρθει μια καλή πρόταση από την τηλεόραση, δεν θα πω όχι»

Η Βερόνικα Αργέντζη έκανε αίσθηση με την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του 90 και μιλά για τον μονόλογο «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου, την πολύχρονη απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς και το ενδεχόμενο της επιστροφής της στη μικρή οθόνη.

Η ηθοποιός επέλεξε να φήσει την καριέρα της και ν' αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ωστόσο, επέλεξε να επιστρέψει στην υποκριτική μέσα από το θέατρο όπου είναι η μεγάλη της αγάπη.

Από τις 2 Μαΐου θα παρουσιάζετε την «Ελένη» στο Θέατρο του Μπαγκείου. Θεωρείτε ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι ο ενδεδειγμένος για το έργο αυτό του Γιάννη Ρίτσου;

«Το Μπάγκειον είναι ένας επιβλητικός χώρος ενός ιστορικού ξενοδοχείου, έργο του Ερνέστου Τσίλλερ, που σε πιάνει δέος όταν το βλέπεις. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο ταιριαστό σκηνικό για την «Ελένη».

Τα τελευταία δύο χρόνια είστε και πάλι μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας...

Τα τελευταία δύο χρόνια επανήλθα αποφασίζοντας να καταθέσω τη δική μου αλήθεια μέσα από ένα έργο το οποίο με εκφράζει. Δεν το έκανα με αυτοσκοπό να πω «τώρα εγώ επιστρέφω». Το έκανα γιατί ένιωσα την ανάγκη».

Έχετε μετανιώσει για την πολύχρονη απουσία σας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα;

«Οχι βέβαια. Ηταν συνειδητή επιλογή, γιατί πρώτιστα είχε έρθει στη ζωή η κόρη μου. Θεώρησα ότι ήταν πιο σημαντικό για εκείνη και για εμένα να βρίσκομαι κοντά της στο μεγάλωμα της. Επίσης ήθελα να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις για πράγματα που με ενδιέφεραν και δεν έκανα στο παρελθόν. Να κάνω πράγματα που αφορούσαν την εξέλιξη μου την εσωτερική. Στο παρελθόν πρωταγωνιστήσατε σε πολλά σίριαλ της μικρής μας οθόνης».

Πώς βλέπετε την τηλεόραση σήμερα;

«Δεν υποκύπτω στον γνωστό πειρασμό να σας πω πως σήμερα υπάρχει ευτέλεια ή τότε υπήρχε ποιότητα. Για μένα τα πράγματα είναι καθρέφτης της κατάστασης που βρισκόμαστε κάθε φορά.

Ο κύκλος της τηλεόρασης έχει κλείσει για εσάς;

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει και δεν την αγνοώ κιόλας. Αν έρθει μια καλή πρόταση, δεν θα πω όχι».

Πώς τα πάτε με τον χρόνο που περνά;

«Δεν είμαστε σε κόντρα. Βλέπω τον χρόνο και συμπορεύομαι μαζί του και ξέρω ηλικιακά που ανήκω», λέει στο tvέθνος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved