Λαϊκός τραγουδιστής δηλώνει: «Δεν υπάρχει θάνατος…»
Showbiz

Λαϊκός τραγουδιστής δηλώνει: «Δεν υπάρχει θάνατος…»

Ο θάνατος της μητέρας του τού κόστισε πολύ και αποφάσισε να απέχει για καιρό από τα δρώμενα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, Ηλίας Παλιουδάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όσα άλλαξαν στη ζωή του μετά από αυτή την απώλεια, για το αν τον φοβίζει η λέξη θάνατος και για την πίστη του στο Θεό.

Γιατί ο Ηλίας απέχει τον τελευταίο καιρό από τα δρώμενα και έχει μείνει εκτός;

«Πάντα προσπαθούσα να κάνω πράγματα που με εκφράζουν. Το ξέρει ο κόσμος αυτό. Λέω πολλά όχι για να νιώθω καλά στα Ναι. Ανέκαθεν όμως ήμουν επιλεκτικός και το ξέρουν αυτό. Πέρασα όμως μια περιπέτεια με την μητέρα μου εδώ και περίπου δυο χρόνια και δυστυχώς η μητέρα μου πάλεψε σκληρά αλλά νικήθηκε όπως καταλαβαίνεις και απείχα από τα δρώμενα. Έδωσε έναν μεγάλο αγώνα με τον καρκίνο ένα χρόνο, και τους τελευταίους 8 μήνες κοιμήθηκε. Δεν έδωσα πολλά λάιβ όπως καταλαβαίνεις γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά».

Τι πιστεύεις ότι άλλαξε στην ζωή σου με αυτή την απώλεια;

«Νομίζω πως με όλο αυτό που έγινε συνειδητοποίησα πως η ζωή διαμορφώνεται περίεργα και όταν η μάνα κοιμηθεί αλλάζουν πολλά. Η μάνα μου ήταν πάντα δίπλα μου από μωρό με συμβούλευε και καθοδηγούσε, ήταν το στήριγμα μου σε όλη μου την πορεία. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αλλά προσπαθώ να συμβιβαστώ Η αποχή μου ήταν δεδομένη αλλά ούτος ή άλλως δεν έκανα παρά πολλά έξτρα πόσο μάλλον τώρα που πέρασα όλο αυτό που κοιμήθηκε η μάνα μου».

Λες κοιμήθηκε η μητέρα μου... Σε φοβίζει η λέξη θάνατος;

«Δεν υπάρχει θάνατος... Όποιος δει πραγματικά όλο αυτό και πιστεύουμε στην πίστη μας περνά στην μετάβαση. Και δεν είναι δικαιολογία όλο αυτό είναι πραγματικότητα μέσα από την πίστη μας θα καταλάβουμε πολλά».

Πιστεύεις πολύ στον Θεό...

«Αυτό που με έχει κάνει να πιστεύω πολύ είναι όλο αυτό που ζούμε κι αν ασχοληθούμε με την πίστη μας αλλάζουμε την ζωή μας. Έχω περάσει πολλές δοκιμασίες και μέσα από αυτές πιστεύοντας κατάφερα να δώσω απαντήσεις σε πολλά πράγματα της ζωής μου. Ο Θεός μας έχει δώσει την δύναμη αυτή να βρούμε τον εαυτό μας, κι ακόμα αν έχουμε αναπάντητα ερωτήματα θα πάρουμε απαντήσεις κάποια στιγμή», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved