Η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε την κόρη μου»
Showbiz

Η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε την κόρη μου»

Για το θαύμα που βίωσε με την κόρη του μίλησε ο τραγουδιστής.

Ο λαϊκός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε επίσης στο τι θα άλλαζε στη ζωή του αν είχε ένα μαγικό ραβδί και αν φοβάται τον θάνατο.

Έχεις δηλώσει πως ο Άγιος Εφραίμ έχει σώσει την κόρη σου. Βίωσες ένα θαύμα στην ζωή σου;

«Πιστεύω στα θαύματα, και βίωσα ένα θαύμα. Είμαι ευλογημένος άνθρωπος αν και πιστεύω πως είμαι αμαρτωλός. Η κόρη μου δοκιμάστηκε κατά την γέννηση της και με την βαθιά μας πίστη όλη η οικογένεια, καταφέραμε να βιώσουμε ένα μεγάλο θαύμα. Γεννήθηκε και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουν την μικρή μου στην ζωή. Από κει και πέρα πραγματικά έζησα την προσευχή και το θαύμα. Μέσα στην εντατική μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να ζήσει. Εγώ λοιπόν είχα αφήσει στο προσκεφάλι της κορούλας μου μια μικρή εικόνα του Αγίου Εφραίμ. Μετά το τάμα που έκανα και τις προσευχές μου η υγεία της κορούλας μου έκανε στροφή 180 μοιρών προς το καλύτερο. Θυμάμαι ότι η διευθύντρια της εντατικής μου είχε πει: «Δεν ξέρουμε κ.Παλιουδάκη τι κάνατε, αλλά αυτό που κάνατε συνεχίστε να το κάνετε». Αυτό που εγώ έκανα ήταν να πηγαίνω να προσεύχομαι καθημερινά στο μικρό εκκλησάκι του νοσοκομείου».

Τι θα άλλαζες αν είχες ένα μαγικό ραβδί στη ζωή σου;

«Θα γύριζα κάποια συναισθήματα πίσω. Θα ξανά ζούμε με τους δικούς μου περισσότερες στιγμές. Από αυτές που άφησα και πέρασαν έτσι. Θα τα άλλαζα όλα αυτά. Θα κέρδιζα περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου. Μαλώνω με τον χρόνο καθημερινά Και θα σου πω μια μαντινάδα για να καταλάβεις... ο χρόνος περνάει τυπικά και όχι στην ουσία γιατί η μοίρα του καθενός έχει την εξουσία». . ,

Φοβάσαι τον θάνατο Ηλία;

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο και θα σου απαντήσω πάλι με μαντινάδα. Δεν με τρομάζουν του κάτω τόπου οι τόποι γιατί με περιμένουν πολλοί δικοί μου άνθρωποι... Με μαντινάδες τα λέμε όλα, χαρά και ευτυχία ακόμα και δυστυχία και λύπη και η κάθε μια αναλύεται διαφορετικά», λέει στο Χάι ο Ηλίας Παλιουδάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved