Τζένη Μπαλατσινού: Πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι!
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι!

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους!

Μετά την αναγγελία-έκπληξη, ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, ήρθε η ώρα για τη νύφη να πάρει ακόμα μία σημαντική απόφαση: τι νυφικό να διαλέξει!

Και ποιους άλλους θα μπορούσε να εμπιστευτεί για αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της, αν όχι τους επιστήθιους φίλους της, Δημήτρη Αλεξάκη και Γρηγόρη Τριανταφύλλου ή αλλιώς Deux Hommes;

Άνθρωπος της «Espresso»... τσάκωσε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας την όμορφη παρουσιάστρια να βγαίνει με μια μελαχρινή φίλη της από το ατελιέ των σχεδιαστών στην οδό Κανάρη, στο Κολωνάκι, και, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και καθόλου αγχωμένη, αν και θα το περίμενε κανείς από μια μέλλουσα νύφη!

Οι Deux Hommes, που έχουν μια διαχρονική ταυτότητα σε κάθε τους σχέδιο, με καθαρές -σχεδόν αρχιτεκτονικές- γραμμές, αρέσουν πολύ στο πρώην μοντέλο, που τους επιλέγει για τις σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις του. Οπως πριν από χρόνια, όταν είχε ενθουσιαστεί με το σμαραγδί φόρεμα που φορούσε η Κίρα Νάιτλι στην ταινία «Atonement» και το σχεδιαστικό δίδυμο τής είχε ράψει κάτι παρόμοιο για να φορέσει στη βάφτιση του βενιαμίν της, Μάξιμου.

Δύο μήνες, λοιπόν, πριν από τη μεγάλη μέρα -καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο θα τελεστεί μέσα στον Ιούνιο-, η Τζένη επισκέφτηκε πάλι τους αγαπημένους της σχεδιαστές και φίλους για την πρόβα νυφικού! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γάμος του πολιτικού και της παρουσιάστριας δεν αποκλείεται να γίνει στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, καθώς το συγκεκριμένο εκκλησάκι έχει μεγάλη σημασία για τους δυο τους και το επισκέπτονται πολύ συχνά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved