Απέραντη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης (photos)
Showbiz

Απέραντη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης (photos)

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο! Χθες ο ηθοποιός έπεσε σε βαθύ κώμα, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του, οι οποίοι ενημερώθηκαν πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη...

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό, έδινε μάχη για τη ζωή του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής.


Το τελευταίο διάστημα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πήγαινε πιο συχνά στην εκκλησία και λόγω του θέματος υγείας, πίστεψε ακόμα περισσότερο στο Θεό.

Τον Μάρτιο μάλιστα, είχε τα γενέθλιά του, τα οποία τα γιόρτασε με την οικογένειά του στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη για το θέμα της υγείας του:

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα»!


Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε ένα πλούσιο βιογραφικό.

Έχει πρωταγωνιστήσει και έχει συμμετέχει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Ο ρόλος που τον καθιέρωσε αναμφίβολα ήταν αυτός στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπου υποδυόταν τον σμηνίτη, Γιώργο Βλάχο, ένας ρόλος που έχει αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ηθοποιού:


Το κενό που αφήνει πίσω του, είναι μεγάλο. Καλό ταξίδι αγαπημένε Κώστα Ευριπιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved