Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μας έδειξε τις ατέλειες στο σώμα της στο Instagram! (φωτό)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μας έδειξε τις ατέλειες στο σώμα της στο Instagram! (φωτό)

H Ελένη Μενεγάκη είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα και το έχει αποδείξει περίτρανα τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και στο instagram με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει από την καθημερινότητά της!

Η Ελένη κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της έχει αναφερθεί στα κιλά της, στην δίαιτα που ακολουθεί όταν παίρνει τρία τέσσερα κιλά, αλλά και στις ατέλειες που έχει το κορμί της.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της: «Ανέβηκα σήμερα στη ζυγαριά, ξανά 58. Έκοψα τα μακαρόνια μία εβδομάδα, έλιωσα. Αυτήν (την Αργυρώ) την είχα κόψει καμία εβδομάδα… Όχι εγώ, γύρναγε στα ταξίδια, δεν την έκοψα εγώ. Μας έκοψε! Ήρθε το κιλό και έφυγε το 1,5!»!

Ενώ μία μέρα μετά, η Ελένη τόνισε πως είναι αγύμναστη, αλλά το κορμί της έχει ευλυγισία: «Είμαι πολύ αγύμναστη αλλά πολύ ευλύγιστη. Έκανα δυο φορές yoga, όταν μία μέρα θα έχω χρόνο μπορεί και εγώ να γίνω δασκάλα yoga σαν την Μαριάντα Πιερίδη… Έκανα όλο το πρόγραμμα μία ώρα και ρωτούσα συνέχεια «τα κάνω σωστά;» και δεν κουράστηκα, δεν λαχάνιασα… Έβγαλα όλο το πρόγραμμα και μου άρεσε πολύ».

Και φυσικά η Ελένη, όπως αρκετές γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το έχει πει ουκ ολίγες φορές μέσα από την εκπομπή της! Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Η Ελένη έχει ατέλειες και μας τις έχει δείξει και στο instagram. Μπορεί να είναι από τα πιο λαμπερά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, όμως η παρουσιάστρια δεν διστάζει να δείξει και τις ατέλειες που έχει είτε στο πρόσωπό της είτε στο κορμί της. Η Ελένη ποστάρει φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και ρετούς και δείχνει πάντα τον πραγματικό της εαυτό!

Δείτε την gallery που ακολουθεί με την Ελένη και όλες τις φορές που μας έδειξε τις ατέλειές της δίχως κανένα κόμπλεξ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved