Αποστολία Ζώη: «Ο πατέρας μου «χάθηκε» πέρυσι και η μαμά μου πριν από 4 χρόνια. Είναι «βαρύ» χρώμα»
Showbiz

Αποστολία Ζώη: «Ο πατέρας μου «χάθηκε» πέρυσι και η μαμά μου πριν από 4 χρόνια. Είναι «βαρύ» χρώμα»

Η  Αποστολία Ζώη συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τον θάνατο των γονιών της.

Η τραγουδίστρια βίωσε διπλή απώλεια μέσα σε ένα έτος και μίλησε σε συνένευξή της για τον τρόπο που τη διαχειρίστηκε.

Οι καταστάσεις που ήρθαν στη ζωή σου ήταν όπως τις είχες ονειρευτεί, σχεδιάσει ή προ­γραμματίσει;

Όχι, σε καμία περίπτωση, δεν ξέρω τι προγραμμά­τιζα ακριβώς. Αυτό που σίγουρα δεν προγραμμά­τιζα ήταν να «χάσω» τους γονείς μου τόσο νωρίς, οπότε, αυτό μου άλλαξε όλη μου τη ροή. «Έχασα» τον έναν μετά τον άλλο. Η απώλεια των γονιών μου άλλαξε όλες μου τις προτεραιότητες και οτι­δήποτε καλλιτεχνικό έκανα δεν του έδινα μεγάλη σημασία, γιατί είχα άλλες προτεραιότητες τα τε­λευταία 5 χρόνια. Τώρα ξαναζώ καλλιτεχνικά, το τελευταίο 6 μηνο.

«Έχασες» τους γονείς σου μέσα σ' ένα χρόνο;

Ο πατέρας μου «χάθηκε» πέρυσι και η μαμά μου πριν από 4 χρόνια. Είναι «βαρύ» χρώμα το μαύρο και πλέον δεν φοράω μαύρα με τίποτα... άσπρα, κόκκινα, κίτρινα... Όταν τα φοράς τα μαύρα για πένθος, είναι άλλο πράγμα. Φόρεσα μαύρα ρούχα για την «απώλεια» των γονιών μου και ήταν δυσβά­σταχτα. Δεν φορούσα ποτέ χρώμα στα ρούχα μου κι έλεγα ότι το μαύρο χρώμα είναι το αγαπημένο μου. Μετά την «απώλεια» των γονιών μου, έβγαλα τα μαύρα και τα φοράω όλα χρωματιστά... πορτο­καλί, ρούχα με λουλούδια... Τα τελευταία χρόνια γενικότερα η πορεία μου ήταν σε δεύτερη μοίρα, λόγω αυτών που πέρασα. Το έκανα με μεγάλη χαρά αυτό, δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που έκανα, έδωσα εκεί προτεραιότητα.

Πώς ήταν το πρώτο διάστημα της απώλειας;


Το πρώτο διάστημα δεν ήξερα πώς να ζω για μένα, γιατί είχα ξεχάσει να έχω την ευθύνη του εαυτού μου, είχα πάντα την ευθύνη κάποιου άλλου.

Είχες την ευθύνη των γονιών σου;

Ναι, είχα την ευθύνη των γονιών μου, γιατί εκείνοι ήταν άρρωστοι. Έχω και δύο αδελφές, όλες μαζί το περάσαμε αυτό,.Τώρα επαναπροσδιορίζω πράγ­ματα. Έχω βρει και μια ομάδα. που είναι η ιδανική για μένα, για τη συνεργασία που φαντάζομαι, όπώς αυτά που κάνω φέτος. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved