Σπάνια εμφάνιση της Τάνιας Καψάλη - Πώς είναι σήμερα;
Showbiz

Σπάνια εμφάνιση της Τάνιας Καψάλη - Πώς είναι σήμερα;

Η Τάνια Καψάλη έχει μείνει στη μνήμη όλων μέσα από τον ρόλο της στη «Λάμ­ψη», αλλά και για τα υπέροχα καταπράσινα μάτια της.

Η πάλαι ποτέ τηλεοπτική κόρη του Γιάγκου Δράκου στη «Λάμ­ψη», που εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να μείνει εκτός showbiz, βρέθηκε -τρόπον τινά- μπρο­στά από τα φώτα για καλό σκοπό.

Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» σε πασχαλινό bazaar ρούχων, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Το bazaar, που είχε μεγάλη ανταπόκριση, οργάνωσε η Αννα Στυλιανοπούλου, ανιψιά της αγαπημένης ηθοποιού Δέσποι­νας Στυλιανοπούλου, η οποία ήταν και αυτή παρούσα στο ξεχωριστό event, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια.

Η Τάνια Καψάλη προτίμησε να κρύψει τα υπέροχα πράσινα μάτια της, που κάποτε μαγνήτισαν τον τηλεο­πτικό φακό, με τα μαύρα γυαλιά της. Ωστόσο, και σε αυ­τήν την εμφάνιση της ξεχώρισε για την κομψότητα της και δεν αρνήθηκε να ποζάρει στους φωτογράφους.

Το 1994 η ηθοποιός, που γνωρίσαμε από ταινίες και σίριαλ, με καθοριστικό σταθμό τη «Λάμ­ψη» του Νίκου Φώσκολου, έκανε μία παύση στην κα­ριέρα της και μετακόμι­σε στην Αμερική, όπου έζησε για λίγο. Πέρασε διάφορα οικογενειακά προβλήματα και πλέον ζει ατην Ελλάδα μα­ζί με τη 1 4χρονη κόρη της Ηλία. Κάνει σπά­νιες δημόσιες εμφα­νίσεις και ζει μια ήσυ­χη οικογενειακή ζωή, ασχολούμενη κυρί­ως με τον εθελοντiσμό.

Δείτε την σήμερα στην παρακάτω Gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved