Το Πάσχα των Ελλήνων celebrities σε φωτογραφίες
Showbiz

Το Πάσχα των Ελλήνων celebrities σε φωτογραφίες

Γιορτές στην πατρίδα, αλλά και σε πολλούς εξωτικούς προορισμούς για διάσημους Ελληνες.

Άλλοι προτίμησαν να ταξιδέψουν σε εξωτικούς προορισμούς, άλλοι να επισκεφτούν τη γενέτειρα τους και άλλοι... βρήκαν αφορμή το Πάσχα για να κάνουν μια ξεχωριστή πρόταση γάμου.

Στις εξωτικές Μπαχάμες βρίσκεται ο πρίγκιπας Παύλος με τη σύζυγο του Μαρί Σαντάλ και την οικογένεια τους. Μπορεί να λατρεύουν την Ελλάδα, ωστόσο αποφάσισαν να περάσουν πς πασχαλινές γιορτές στο μαγευτικό νησί της Καραϊβικής, διοργανώνοντας ένα πάρτι-υπερπαραγωγή στο εξοχικό τους. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρήκε την ευκαιρία να παίξει με τα παιδιά του, όπως τάβλι μαζί με τον γιο του.

Σε εξωτικό προορισμό απολαμβάνει και π Ελένη Μενεγάκη τις πασχαλινές της διακοπές. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η «ωραία Ελένη» δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία, όπου ποζάρει φορώντας το μπικίνι της,

Αντίθετα, η Φαίη Σκορδά θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Ανω Πoρόια Σερρών, μαζί με τους γιους Γης, Γιάννη και Δημήτρη, καθώς και με δικούς της ανθρώπους, όπως συνηθίζει να κάνει, άλλωστε, κάθε χρόνο.

Οικογενειακώς ταξίδεψαν στο Μαϊάμι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Εκεί το περασμένο φθινόπωρο το ζευγάρι απέκτησε ένα νέο σπίτι. Στο Πόρτο Υδρα, όπου έχει την εξοχική της κατοικία, βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας η Ελλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μαζί της τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο, και τη μητέρα της.

Στον τόπο καταγωγής της, τα Ιωάννινα, βρίσκεται η Αγγελική Λάμπρη, προκειμένου να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Η ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Στο παρά πέντε», πήρε την κόρη της, Ευτυχία, και πήγαν στο χωριό για να περάσουν οικογενειακές στιγμές.

Από την πλευρά τους, η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ταξίδεψαν μέχρι το εξωτικό Μαρόκο. Μάλιστα, η παρουσιάσιρια δήλωσε πως εκεί περιμένει να της γίνει πρόταση γάμου από τον σύντροφο της. «Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας... Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμου».

Παρόλο που τον Αύγουστο του 2018 ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη, η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή. Αυτό, άλλωστε, έκανε με μεγάλη επιτυχία εννέα χρόνια τώρα, όσα γνωρίζει τον σύζυγο της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός D.J, ήταν παρών τα εγκαίνια του «Shechers»,όπου η Κατερίνα Στικούδη επιδόθηκε σε ένα μοναδικό live. Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αθήνα, αφού οι υποχρεωθείς της με το «ΥFSF», που ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό, δεν της επιτρέπουν να φύγει εκτός Αθηνών. Ετσι, η όμορφη Κατερίνα θα περάσει το Πάσχα με τον πεθερό της και αγαπημένους συγγενείς.

Η Μαρία Λεκάκη και η Μαρία Καβογιάννη αποφάσισαν αυτές τις μέρες να είναι μαζί. Άλλωστε, δε είναι λίγες οι φορές που οι δύο ηθοποιοί έχουν γιορτάσει μαζί την ονομαστική τους γιορτή ή έχουν απαθανατιστεί μαζί σε εξόδους τους.

Οι δύο ηθοποιοί ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τις πασχαλινές τους διακοπές γράφοντας: «Şehrin sokaklarında kadınlar», δηλαδή » Οι γυναίκες στους δρόμους της Πόλης» και φυσικά τα likes «έπεσαν βροχή»!

Σε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές της υποχρεώσεις και με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε μακριά.

To μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό, μιας και πόλαυσε το πρώτο της μπάνιο για φέτος και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από το τοπίο η Ζέτα βρίσκεται κάπου μακριά.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει που ακριβώς βρίσκεται και αν είναι μαζί της ο σύντροφό της, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά με τον γιο τους Χάρη θα κάνουν Πάσχα μακριά από την Ελλάδα. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιλέγει μια πόλη του εξωτερικού, αφού αυτό είχαν κάνει και τα προηγούμενα χρόνια όπου είχα βρεθεί στην Αμερική, την Πράγα και τη Βαρκελώνη.

Δείτε τις φωτογραφίες των celebrities από τις εξορμήσεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved