«Πετάω στα σύννεφα» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού και αποκαλύπτει τα πάντα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη
Showbiz

«Πετάω στα σύννεφα» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού και αποκαλύπτει τα πάντα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η ζωή της δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη από όσο είναι τώρα μιας και η Δούκισσα Νομικού έχει ό,τι είχε ονειρευτεί και ακόμα περισσότερα. 

Με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι πολύ ευτυχισμένοι ενώ ο ερχομός του γιου τους Σάββα πέρυσι τον Μάρτιο την πλημμύρισε με απόλυτη ευτυχία. Μία ευτυχία όμως που είχε και συνέχεια αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους που όπως ακούγεται και η ίδια έχει αφήσει να εννοηθεί, είναι κοριτσάκι.

Η Δούκισσα δηλώνει πραγματικά ευτυχισμένη και δεν έχει κανέναν λόγο να μη το λέει και δημόσια αφού με δηλώσεις της στη Realnews αποκαλύπτει: «Πετάω στα σύννεφα! Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Ανυπομονώ να ζήσω το θαύμα για δεύτερη φορά!».

Ήρεμη, συνειδητοποιημένη και κυρίως χαρούμενη που πρόκειται να μεγαλώσει την οικογένειά της, η ίδια αποκαλύπτει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Είμαι ήδη τεσσεράμισι μηνών! Ο Σάββας μας είναι ενός και υπάρχει και ένα μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».

Όσο για την καθημερινότητά της με τον γιο της η ίδια τονίζει:

«Έγινα πιο τρυφερή, ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς είμαι από τις τυχερές μανούλες, γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δύο μηνών 12 ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά».

Αυτές τις Άγιες ημέρες, η Δούκισσα βρίσκεται στη Μύκονο οικογενειακώς και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της στο νησί των Ανέμων...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved