Για πρώτη φορά ο Μύρωνας Στρατής εξομολογείται: «Θέλω να κάνω ένα παιδί με την Κατερίνα»
Showbiz

Για πρώτη φορά ο Μύρωνας Στρατής εξομολογείται: «Θέλω να κάνω ένα παιδί με την Κατερίνα»

Πιο ώριμος αλλά και πιο δημιουργικός από ποτέ, ο Μύρωνας Στρατής βιώνει,τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, την απόλυτη ευτυχία.

Εκτός από το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δεν είναι έτσι η αγάπη», το οποίο πρόσφατα οπτικοποιήθηκε, ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει έτοιμος και για το επόμενο βήμα στη σχέση με την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του Κατερίνα Ζαπάρδα.

«Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλω να κάνω ένα παιδί. Μακάρι να έρθει κάποια στιγμή. Είμαι έτοιμος για να γίνω πατέρας, το θέλω πολύ», λέει και η φωνή του γίνεται πιο τρυφερή. Η δημιουργία οικογένειας, άραγε, προϋποθέτει για εκείνον και τα… κουφέτα; «Με τον θεσμό του γάμου δεν τρελαίνομαι», απαντά, «μάλλον θα το κάνω επειδή πρέπει, αλλά θέλω πολύ να κάνω παιδιά. Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα σε καμία γυναίκα στη ζωή μου».

Με μια δόση χιούμορ, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει στη Realnews τα… ενδότερα της σχέσης του: «Η Κατερίνα δεν αντέχει σε εμένα την ακαταστασία! Επειδή τα πετάω όλα παντού και ξέρει ότι είμαι ακατάστατος, την κάνω έξω φρενών. Δεν μπορώ να σκεφτώ, όμως, κάτι που να μην αντέχω εγώ στην Κατερίνα. Ισως το γεγονός πως στην οδήγηση δεν μπορεί να προσανατολιστεί εύκολα. Ακόμα και σε δρόμους γύρω από το σπίτι μπορεί να μπερδευτεί και γελάω. Οσον αφορά τη μαγειρική, είμαστε αυτό το τόσο πολιτισμένο δυτικό ζευγάρι που μαγειρεύει πιο πολύ ο άντρας από τη γυναίκα».

Κατερίνα Ζαπάρδα
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved