Πασίγνωτο ζευγάρι Ελλήνων ηθοιποιών ετοιμάζει τη βάπτιση της κόρης του με νονά πασίγνωστη ηθοποιό
Showbiz

Πασίγνωτο ζευγάρι Ελλήνων ηθοιποιών ετοιμάζει τη βάπτιση της κόρης του με νονά πασίγνωστη ηθοποιό

Μία δυνατή φιλία, επισφραγίζεται σύντομα με κουμπαριά αφού πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών βαπτίζει την κόρη του με νονά πασίγνωστη συνάδελφό τους.

Από τα χρόνια που φοιτούσαν στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης είναι καλές φίλες οι δύο ηθοποιοί αλλά εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να γίνουν και κουμπάρες.

Η μία ηθοποιός πρόκειται να βαφτίσει το όμορφο κοριτσάκι της δεύτερης και συζύγου της, επίσης ηθοποιού. «Είμαστε πολύ στενοί φίλοι με τα παιδιά, είναι με έναν τρόπο “οικογένειά μου” και είπαμε να δεθούμε ακόμα περισσότερο, με μια βάφτιση! Θα γίνω νονά της κούκλας κόρης τους, που αγαπώ πολύ. Κλείσαμε την κουμπαριά, κλείσαμε και το όνομα, που θα είναι Νάγια, από το Παναγιώτα, όπως λέγεται η μητέρα της Θάλειας. Το θέμα είναι πότε θα βρούμε χρόνο λόγω του... μαραθώνιου που τρέχουμε όλοι για να γίνει πια το μυστήριο! Η μικρή έγινε δυόμισι ετών, σε λίγο θα πάει σχολείο και ακόμα να καταλήξουμε πότε θα γίνει η βάφτιση! Πρέπει να βιαστούμε λίγο, γιατί παραμεγάλωσε (σ.σ.: γελάει)! Εχουμε πει άμεσα πάντως» δήλωσε μία από τις δύο ηθοποιού, χαρούμενη γι' αυτή την κουμπαριά.

Δείτε για ποιες πρόκειται στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved