Παίκτης του φετινού Survivor «καρφώνει» τον Σάκη: «Με πίκρανε η στάση του»
Showbiz

Παίκτης του φετινού Survivor «καρφώνει» τον Σάκη: «Με πίκρανε η στάση του»

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor, όμως παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ενοχλήθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη και η στάση του τον πίκρανε.

Τα μηνύματα του κόσμου για εσάς στα social media είναι ανάμεικτα. Για ποιο λόγο;

Ξεκίνησα να δω τα σχόλια του κόσμου και είδα τον κόσμο να μιλάει με μένος, ειδικά σε σχέση με τα σχόλια μου για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο Κοσμά. Δεν θα απαντήσω σε κανέναν προσωπικά. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αυτοί που με μισούν δεν έχουν επιχειρήματα, παρά το ότι μίλησα άσχημα σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή και σε μια Κατερίνα Δαλάκα. Δεν κατηγορώ τον κόσμο. Απλώς όταν είσαι σε ένα παιχνίδι σε προκαλούν κάποιοι άνθρωποι συνεχώς off camera, αλλά είναι πολύ καλοί ηθοποιοί όταν η κάμερα «γράφει». Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι φαν της Δαλάκα, δεν μου αρέσει να με απειλούν, πάντα θα λέω αυτό που σκέφτομαι.

Με τον Σάκη Τανιμανίδη πώς τα πηγαίνατε;

Ο Σάκης με βοήθησε πολύ ψυχολογικά και τον ευχαριστώ πολύ. Με πίκρανε η στάση του όμως για το σχόλιο του σε σχέση με τον τρόπο που μιλάμε στις γυναίκες.

Θεωρείτε ότι δεχθήκατε πόλεμο από τους συμπαίκτες σας;

Όχι απ' όλους. Όλοι χρησιμοποιούσαν μια... καραμέλα ότι δημιουργώ εντάσεις και γι' αυτό σε ψηφίζουμε. Με τη Δήμητρα υπήρχε μια ένταση, όπως και μια κόντρα με τον Σπύρο.

Και μετά το Survivor, τι;

Εγώ γύρισα στην παλιά μου δουλειά. Πριν μπω στο παιχνίδι δούλευα στα ναυπηγεία της Σαλαμίνας και θα συνεχίσω τη δουλειά που έκανα πριν.

Ποιος θα θέλατε να κερδίσει;

Το πιο δίκαιο είναι να κερδίσει η Αφροδίτη, είναι μια κοπέλα που έχει πάει σε δύο Ολυμπιάδες, μια κοπέλα που παλεύει και γι' αυτό πρέπει να πάρει το έπαθλο, είπε ο Τόνι στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved