Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη βέρα της (φωτό)
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη βέρα της (φωτό)

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στην Κρήτη με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Μετά το γάμο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Κτήμα Παπακαλιάτη.

Η Βάσω Λασκαράκη πήγε στην εκκλησία με την μονάκριβη κόρη της Εύα, ενώ κουμπάρες ήταν η… αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Η μόνη γνωστή προσκεκλημένη του ζευγαριού ήταν η Τίνα Τόσκα! Kαι μπορεί όλοι να περίμεναν να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι η ηθοποιός τελικά μας την έσκασε!

Πρωτομαγιά το ζευγάρι έκανε στην Κρήτη! Και η ηθοποιός έφτιαξε με την κόρη της ένα υπέροχο στεφάνι με πολύχρωμα λουλούδια.

Η ίδια πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της συζύγου και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία γράφοντας: «Και κορίτσι του Μάη και μουστακαλής» και αποκαλύπτοντας τον φωτογράφο της.

Βέβαια, εμείς δεν μείναμε στο εντυπωσιακό στεφάνι που έφτιαξε με αφορμή την Πρωτομαγιά, αλλά το μάτι μας έπεσε στην βέρα που φοράει πλέον η ηθοποιός στο δεξί της χέρι της με το εντυπωσιακό μονόπτερο που της χάρισε ο σεφ όταν αρραβωνιάστηκαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved