Βάσω Λασκαράκη: «Δεν ξεκινάς μία σχέση ή ένα γάμο με την προοπτική του ‘θα χωρίσω’»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν ξεκινάς μία σχέση ή ένα γάμο με την προοπτική του ‘θα χωρίσω’»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μας έκαναν την έκπληξη και κάτω από άκρα μυστικότητα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη, την Δευτέρα του Πάσχα.

Η ηθοποιός λίγες ημέρες πριν το γάμο της, μίλησε σε συνέντευξή της για το αν μια γυναίκα που έχει βγει από ένα χωρισμό νιώθει ανασφάλεια στο να προχωρήσει την προσωπική της ζωή.

Ένας χωρισμός, ένα διαζύγιο, δεν κάνει επιφυλακτική μία γυναίκα σε επόμενη σχέση, σε επόμενο έρωτα, με τη λογική τού «ίσως σε αυτό που ζω τώρα, που είναι πολύ ωραίο, πολύ ρομαντικό, που μου δημιουργεί ασφάλεια, έρθει ξανά το τέλος»;

«Πάντα υπάρχει ανασφάλεια. Και πάντοτε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα μπορεί να πάνε στραβά. Ωστόσο, δεν ξεκινάς μία σχέση ή ένα γάμο με την προοπτική του «θα χωρίσω». Αλλά δεν πρέπει να πηγαίνεις στη ζωή και με βάση δεδομένων – για παράδειγμα, «θα είμαι πάντα με αυτό τον άνθρωπο» ή «δεν θα χωρίσουμε ποτέ!». Γιατί, αν προχωρείς έτσι, σου δημιουργείται και ένα άγχος τού να μην κάνεις λάθος. Εγώ επέλεξα να μη σκέφτομαι έτσι στη ζωή μου. Επέλεξα να αντιμετωπίζω την καθημερινότητα όπως έρχεται. Γιατί είδα ότι τα γεγονότα στη ζωή μου, παίρνουν την δική τους πορεία. Ό,τι κι αν σχεδιάσω, ό,τι κι αν ευχηθώ, ό,τι κι αν προσπαθήσω να εμποδίσω, κάποια πράγματα είναι ανεμπόδιστα -είτε για καλό, είτε για κακό- κάποια δεν μπορείς να τα ελέγξεις»


Ερωτεύεσαι διαφορετικά τώρα, λίγο πριν απ’ τα 40 σου χρόνια, από όσο στα 20 σου; Και ποιες διαφορές βρίσκεις στον εαυτό σου, στον τρόπο που λειτουργούσες σ’ αυτό το θέμα;
«Καταρχάς, τώρα πια, γνωρίζεις τι σ’ ενοχλεί. Ξέρεις από την αρχή πού δεν θα καταπιέσεις τον εαυτό σου, για να σε δεχτεί ο άλλος», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό Omikron.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved