Η ταλαιπωρία της νιόπαντρης Βάσως Λασκαράκη στην επιστροφή προς Αθήνα
Showbiz

Η ταλαιπωρία της νιόπαντρης Βάσως Λασκαράκη στην επιστροφή προς Αθήνα

Χωρίς τον σύζυγό της – πια- Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά με τους γονείς της και την κόρη της πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα το βράδυ της Πρωτομαγιάς η Βάσω Λασκαράκη.

Η φρεσκοπαντρεμένη -θυμίζουμε ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο την Δευτέρα του Πάσχα έξω από το Ηράκλειο- έφυγε από την Κρήτη χωρίς τον άντρα της που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρέμεινε εκεί. Η Βάσω όμως, έπρεπε να επιστρέψει λόγω δικών της επαγγελματικών υποχρεώσεων και του σχολείου της κόρης της που ξεκινάει τη Δευτέρα και πάλι. Έτσι το βράδυ της Πρωτομαγιάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να πετάξει για Αθήνα με την τελευταία πτήση της ημέρας. Αυτήν που θα αναχωρούσε από Ηράκλειο για Αθήνα στις 10 και 20 το βράδυ. Έλα όμως που υπήρξε πρόβλημα.

Τι είδους πρόβλημα; Μια μικρή τεχνική βλάβη που προκάλεσε σημαντική καθυστέρηση στην πτήση με τον κόσμο να βρίσκεται επιβιβασμένος εντός του αεροσκάφους να περιμένει πότε θα λυνόταν το πρόβλημα για να πραγματοποιηθεί η πτήση της επιστροφής. Από τις 22:30 περίπου που μεταφέρθηκε ο κόσμος με τα λεωφορεία από το κτίριο του αεροδρομίου στο παρκαρισμένο στον αεροδιάδρομο αεροπλάνο τελικά η πτήση ξεκίνησε περίπου 45 λεπτά αργότερα. Τα 7 με 10 λεπτά που προανήγγειλε ο πιλότος ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες για την καθυστέρηση, έγιναν σχεδόν μία ολόκληρη ώρα που ο κόσμος βρισκόταν στα καθίσματα και κοιτούσε ο ένας τον άλλον με απορία για το τι συμβαίνει. Όχι ότι αυτό χάλασε το κέφι της ολοφάνερα τρισευτυχισμένης νιόπαντρης ηθοποιού. Αντιθέτως. Με την κόρη της, Εύα, πάντα δίπλα της ή στην αγκαλιά της και παρά την ουκ ολίγη ταλαιπωρία, η Βάσω με ένα τεράστιο χαμόγελο φρόντισε με την άφιξή τους στην Αθήνα να μαζέψει τις βαλίτσες όλων τους από τον ιμάντα αποσκευών και πάντα χαλαρή έφυγε για το σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved