Μελίνα Μακρή:  «Δεν ένιωθα και τόση αυτοπεποίθηση ως γυναίκα και αυτό φαινόταν»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Δεν ένιωθα και τόση αυτοπεποίθηση ως γυναίκα και αυτό φαινόταν»

Την γνωρίσαμε από τους Vegas αλλά πια η Μελίνα Μακρή εδώ και λίγα χρόνια ακολουθεί σόλο καριέρα και ξεδιπλώνει όλα της τα ταλέντα αφού εκτός από τραγουδίστρια είναι και συνθέτρια και μάλιστα επιτυχιών. Λίγοι γνωρίζουν πως ένα από τα μεγάλα σουξέ της περασμένης χρονιάς το «Τους είπες πως» της Μαλλού Κυριακοπούλου είναι δουλειά της Μελίνας Μακρή.

Αυτήν την τηλεοπτική σεζόν την είδαμε να σκίζει και με τη συμμετοχή της στο YFSF, όπου μας χάρισε αξέχαστες στιγμές και πολύ γέλιο με μεταμφιέσεις που χάρηκε πρώτα από όλους η ίδια. Και πέτυχε να μπει και στον μεγάλο τελικό του show που θα αναδείξει νικητή ή νικήτρια την Κυριακή που μας έρχεται.

Μα πάνω απ’ όλα πέτυχε να απελευθερώσει τον εαυτό της από όλα εκείνα που την κρατούσαν πίσω στο παρελθόν.

Άλλος...αέρας
-Τι σου έδωσε το YFSF μέχρι στιγμής;

«Μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση σίγουρα. Μου έδωσε περισσότερο «αέρα» μπροστά από το φακό γιατί δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουνα λιγάκι μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς».

-Δεν σου φαινόταν οφείλω να σου πω. Ειδικά την περίοδο που ήσουν στους Vegas..

«Γιατί μοιραζόταν αυτό. Και η προβολή και η έκθεση στο κοινό. Τώρα είναι πάνω μου τελείως. Τότε μπορούσα να «κρυφτώ» πίσω από τον Zeraw. Να μοιραστούμε το «βάρος» και την πίεση. Να καλύψει ο ένας τον άλλον. Γιατί είχαμε και ίσους ρόλους και οι τρεις. Τώρα έχω να κάνω εγώ με τον εαυτό μου και να είμαι καλά από θέμα αυτοπεποίθησης γιατί αυτό φαίνεται γιατί για μένα ήταν κατά μία έννοια «δεκανίκι» αυτή η ασφάλεια».

-Είσαι σκληρή με τον εαυτό σου;

«Άμα κάνω κάποιο λάθος ναι, είμαι σκληρή, δεν το δέχομαι πολύ εύκολα. Θα γυρίζει μέσα στο μυαλό μου. Θα «μαστιγώσω» τον εαυτό μου λίγο και μετά με την στήριξη των δικών μου ανθρώπων, γιατί πάντα στρέφομαι σε εκείνους, θα το ξεπεράσω».

-Πάντως οφείλω να σου πω πως έχεις αλλάξει, έχεις ομορφύνει. Πάντα ήσουν εντυπωσιακή αλλά πλέον είσαι πιο σέξι, πιο…

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πως νιώθεις. Εγώ ένιωσα ότι ωρίμασα. Ένιωσα αυτοπεποίθηση ως γυναίκα, που δεν ένιωθα και τόσο και αυτό έβγαινε προς τα έξω. Γιατί όσο εντυπωσιακή και να είσαι, ούτε το σέξι βγαίνει ούτε τίποτα».


-Είναι ο γάμος που σε έκανε να νιώσεις έτσι;

«Δεν θα το έλεγα. Ήμουν με τον σύζυγό μου πριν παντρευτούμε 7 χρόνια άρα και την εποχή των Vegas ήμουν σε σταθερό περιβάλλον προσωπικά. Δεν είναι λοιπόν τόσο αυτό, όσο στο ότι βρήκα τον εαυτό μου μέσα από διάφορες διαδικασίες. Μπήκα σε σκέψεις, έκανα ψυχοθεραπεία, ήθελα να βρω τον εαυτό μου και να πιστέψω σε αυτόν και το έψαξα».


-Άρα προφανώς κάτι είχες εντοπίσει ότι δεν πήγαινε καλά…


«Σίγουρα, υπήρχαν θέματα να λύσω. Θέματα και ανασφάλειες. Οπότε το δούλεψα»

-Ξέρεις δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις τα θέματα που έχεις , να τα κοιτάξεις στα μάτια και να τα αντιμετωπίσεις…

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Και ξέρεις, πολλοί μου έλεγαν ότι δεν το έβλεπαν γιατί το έκρυβα πάρα πολύ καλά και ότι στην σκηνή δεν φαινόταν τίποτα…»

-Στην σκηνή είσαι ρόλος…

«Ακριβώς. Πόσο δίκιο έχεις. Γι’ αυτό μετά μου έλεγαν όλοι πως είμαι τόσο ήπιων τόνων και πως γίνεται να είμαι δυο διαφορετικές προσωπικότητες. Τώρα νιώθω πιο δυνατή, νιώθω ότι κατάφερα πράγματα. Κι αυτές τις μιμήσεις που με τρόμαζαν στην αρχή, είδα τελικά πως μπορώ να τα καταφέρω κι αυτό μου έδωσε πολύ δύναμη».

-Πώς είναι ο έγγαμος βίος;


«Υπάρχει πολύ ηρεμία. Όπως σου είπα ήμασταν ήδη πολλά πολλά χρόνια μαζί οπότε είμαστε πολύ καλά και ήρεμα μαζί, σπάνια τσακωνόμαστε»

-Πόσο εύκολο είναι για δύο ανθρώπους που είναι στο ίδιο αντικείμενο γιατί κι ο άντρας σου είναι στον χώρο , είναι συνθέτης και ηχολήπτης, να κρατήσουν ισορροπίες στη σχέση τους;

«Εμείς είμαστε κι οι δύο εργασιομανείς και η αλήθεια είναι πως συζητάμε πολύ για την δουλειά στο σπίτι, συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον. Δουλεύουμε και μαζί πολλές ώρες. Έχουμε κάνει στούντιο το υπόγειο του σπιτιού, γράφουμε και μαζί μουσική και περνάμε εκεί πολλές ώρες. Έχουμε όμως και στιγμές που θα χαλαρώσουμε, θα δούμε ταινία και δεν θα μιλάμε γι’ αυτό. Βάζουμε κάποια όρια για να μένει και λίγο η δουλειά εκτός της καθημερινότητας».

-Είναι αυστηρός κριτής ο άντρας σου;

«Όχι, είναι σε γενικές γραμμές πολύ χαλαρός. Πολύ ψύχραιμος. Τα βλέπει τα πράγματα πολύ αντικειμενικά. Εμένα μου λείπει η ψυχραιμία το ομολογώ».

-Έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, το ξέρουμε πολλά χρόνια από την εποχή που ακόμα ήσουν στους Vegas, εξακολουθείς να ασχολείσαι το ίδιο πολύ;

«Περισσότερο είχα ασχοληθεί τότε, την εποχή που ήμουν στους Vegas, γιατί ήταν και η «γραμμή» του συγκροτήματος, αυτό το concept το τελείως fashion, οπότε αποχωρώντας από το συγκρότημα ήθελα κι εγώ να το χαλαρώσω όλο αυτό παρόλο που ναι, την αγαπώ τη μόδα».

-Είχες όμως ένα πολύ προσωπικό style που ξέρω ότι ήταν δικό σου κομμάτι…

«Είχα ένα έντονο styling ναι που σε γενικές γραμμές ήταν στη γραμμή που έδινε ο στιλίστας αλλά είχα κι εγώ μεγάλο μέρος κυρίως όσον αφορά τα αξεσουάρ. Έχω πάθος με τα αξεσουάρ. Σκουλαρίκια, κολιέ, γυαλιά ηλίου, οτιδήποτε. Τρελαίνομαι για αξεσουάρ.

Φεύγοντας όμως το χαλάρωσα όλο αυτό γιατί και με κούρασε, ήταν 8 ολόκληρα χρόνια και ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από αυτό. Πάντα ασχολούμαι κι ενημερώνομαι για τις τάσεις τις μόδας και τις ακολουθώ σε γενικές γραμμές στην προσωπική μου ζωή, αλλά καλλιτεχνικά έχω πιο καθαρό και μίνιμαλ styling.

Με εκφράζουν και μου αρέσουν και τα δύο. Υπάρχουν φορές που δεν θέλω να φεύγει η προσοχή από τη φωνή μου και άλλες που θέλω να είμαι πιο εντυπωσιακή».

-Τι δεν γνωρίζουμε για εσένα Μελίνα μου ως τώρα;

«Πολλά (γελάει) Πολλά και ούτε θα τα μάθετε κάποια από αυτά…»

-Εντάξει θα πω εγώ. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως ενώ είσαι ποπ ουσιαστικά τραγουδίστρια γράφεις για άλλους λαϊκά τραγούδια…

«Έχω πτυχές σε πολλά είδη μουσικής. Και στο έντεχνο και στο λαϊκό, έχω γράψει αρκετά λαϊκά τραγούδια, όπως για παράδειγμα το «Τους είπες πως» που τραγούδησε η Μαλλού Κυριακοπούλου, το «Άτακτο παιδί» και τώρα στο νέο της δίσκο το «Μόνο εσύ».

Και πήγε ανέλπιστα καλά για μένα. Δεν το περίμενα. Γράφω γενικά, έδωσα και στην Γλυκερία για τον δίσκο της το τραγούδι «Πατρίδα». Είναι μια πλευρά μου δημιουργική που τώρα, τα τελευταία χρόνια έχει βγει προς τα έξω πολύ και με γεμίζει».

-Το λαϊκό, είναι εντελώς διαφορετικό από το είδος που τραγουδάς η ίδια, άλλο ύφος, άλλο μέτρο… Έχεις σκεφτεί να τραγουδήσει και λαϊκά κάποια στιγμή;

«Το έχω σκεφτεί και δεν το αποκλείω για να σου πω την αλήθεια γιατί μ’ αρέσει. Γενικά δεν αποκλείω κανένα είδος».

-Νομίζω ότι η χροιά της φωνής σου ταιριάζει κιόλας.

«Μου το είπαν κι εδώ στο YFSF. Οι λαϊκές φωνές που μιμήθηκα μου είπαν ότι ήταν οι καλύτερές μου κι ότι φωνητικά το υποστήριξα. Νομίζω ότι το έντεχνο λαϊκό ή το καθαρό λαϊκό – ας μην βάζουμε ταμπέλες- θα ήταν μια πιθανότητα για λίγο αργότερα όμως γιατί θεωρώ πως όλο αυτό θέλει μια εξέλιξη. Θέλει το σωστό timing και αργά βήματα».

-Τα σχέδιά σου από εδώ και πέρα;

«Κάνω εμφανίσεις με τον Γιάννη Βαρδή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και έχει κυκλοφορήσει το κομμάτι «Οφθαλμαπάτη» σε μια συνεργασία με τον Βασίλη Δήμα, έναν πολύ ταλαντούχο συνθέτη και τραγουδιστή. Παράλληλα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω τη νέα μου δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved