Η Βίκυ Βολιώτη μας έκανε την έκπληξη! H δημοσίευση στο Instagram που δεν περιμέναμε
Showbiz

Η Βίκυ Βολιώτη μας έκανε την έκπληξη! H δημοσίευση στο Instagram που δεν περιμέναμε

Έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Αν και είναι πολύ ενεργή στα social media συνήθως μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, πράγματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά της, είτε παραστάσεις είτε φωτογραφίες από την επάνοδο της σειράς «Λόγω Τιμής».

Αυτή τη φορά όμως η Βίκυ Βολιώτη μας έκανε την έκπληξη και μοιράστηκε μια σούπερ οικογενειακή φωτογραφία.

Την κόρη της, η αλήθεια είναι πως την έχουμε δει και σε άλλες αναρτήσεις, ωστόσο στο ποστ που έκανε ανήμερα της Πρωτομαγιάς μας εξέπληξε ευχάριστα αφού στη φωτογραφία είδαμε μαζί μα την κόρη της και τον άντρα της, τον οποίο είχαμε να δούμε αρκετό καιρό.


«Father and daughter and Frosso and puppies... #καληπρωτομαγια #greece #thrace#beautifulplace #πραγγικαιξεροψωμιαντεκαικαθεκατεργαρηςστονπαγκοτου», έγραψε στη λεζάντα. Η Βίκυ Βολιώτη αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για το «Λόγω Τιμής».

Προτεραιότητα της όμως πάντα είναι η κόρη της για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, αναφέροντας τις δυσκολίες που βίωσε με τη διαδικασία της υιοθεσίας.

«Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Δείτε την ανάρτησή της και φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved