Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μπορώ να αφεθώ, κακά τα ψέματα, παίζει ρόλο και η εικόνα σε αυτή τη δουλειά»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μπορώ να αφεθώ, κακά τα ψέματα, παίζει ρόλο και η εικόνα σε αυτή τη δουλειά»

Αν κάτι είναι αναμφισβήτητο για την Κατερίνα Στικούδη είναι πως δεν πρόκειται απλά για άλλη μια ωραία γυναίκα.

Που φυσικά είναι. Εντυπωσιακά όμορφη. Αλλά είναι και πολύ περισσότερα από αυτό. Έξυπνη, δουλευταρού -από τις λίγες- πεισματάρα, επαγγελματίας, ξεδίπλωσε όλα της τα ταλέντα στο φετινό YFSF και σάρωσε. Εξ’ ου και είναι η μία από τους τέσσερις φιναλίστ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι που μοιράζονταν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο show των μιμήσεων ανάμεσα σε πρόβες και προετοιμασίες.

-Το ότι θα κάναμε συνέντευξη σε ένα στρώμα με τον Ευθύμη Ζησάκη δίπλα δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί στην ζωή μου Κατερίνα

«(Γέλια) Ο οποίος είναι όπως βλέπεις, ευδιάθετος, χαρούμενος… Κοίταξε, κάποιους ανθρώπους τους ήξερα από πριν το YFSF και κάποιους τους γνώρισα εδώ. Είναι πολύ σπάνιο να συμμετέχεις σε ένα τηλεοπτικό project που υπάρχει κριτική κι ο καθένας θέλει να είναι καλός, να έχουμε τόσο ωραία σχέση μεταξύ μας και να περνάμε τόσο ωραία. Να γελάμε τόσο πολύ.

Είναι όλο το show τόσες ώρες και δεν το καταλαβαίνουμε πως περνάει ο χρόνος. Κουραζόμαστε αρκετά είναι η αλήθεια αλλά περνάμε τόσο ωραία που στο τέλος της μέρας εμένα προσωπικά μόνο αυτό μου μένει».

-Μπορώ να σε επιβεβαιώσω και να προσθέσω πως εμψυχώνετε ο ένας τον άλλον, πειράζεστε και αυτό δεν είναι συνηθισμένο…

«Όχι δεν είναι, αλλά νομίζω πως ξέρω γιατί γίνεται. Οι 10 παίκτες που συμμετέχουμε ο καθένας στον τομέα του έχει κάνει πράγματα. Παραστάσεις, συναυλίες, δισκογραφία… θεωρώ πως γι’ αυτό ίσως να μην υπάρχουν πολλά απωθημένα».

-Εσύ ξεκίνησες από το modelling την καριέρα σου. Και μπήκες σε έναν χώρο που όλοι πίστευαν πως θα κάνεις τεράστια καριέρα, αλλά δεν το κυνήγησες ιδιαίτερα τελικά.

«Για πολύ λίγο. Ήταν ένας χώρος που πειραματίστηκα. Ξεκίνησα από τα καλλιστεία του Ant1 και δες πως τα φέρνει ο χρόνος και κάνεις έναν κύκλο και ξανασυναντάς ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησες και είναι πολύ συγκινητικό.

Εγώ ξεκίνησα από τα καλλιστεία και πραγματικά αν μου έλεγες τότε πως γινόντουσαν όλα αυτά και θα είμασταν εδώ το 2019 θα σου έλεγα αποκλείεται. Δεν είχα στόχους από παιδάκι να γίνω διάσημη. Ούτε καν».

-Ήσουν αθλήτρια τότε…


«Ναι, ασχολούμουν με τον πρωταθλητισμό και ήθελα να γίνω οδοντίατρος. Μου είχε κολλήσει αυτό, δεν ξέρω τι σκάλωμα είχα φάει. Σκέψου πως τα περισσότερα παιδιά φοβούνται να πάνε στον οδοντίατρο κι εγώ πήγαινα ευτυχισμένη όταν έπρεπε να μου κάνει σφραγίσματα.

Παρ’ όλα αυτά μέσα στη σχολή όταν μπήκα στα ιατρικά εργαστήρια δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ξέρω, ένιωθα κάτι να με πνίγει. Ένιωθα ξένο σώμα. Δεν ξέρω γιατί. Και στα καλλιστεία πήγα με το σκεπτικό της δοκιμασίας. Δεν πάω να δω τι θα γίνει;

Δεν πήγα με το σκεπτικό πως θα αλλάξει η ζωή μου. Όταν το 2005 έγινε η στέψη σκέφτηκα πως αυτό έγινε για κάποιο λόγο και αποφάσισα να αφήσω τη σχολή. Δεν ήταν εύκολο γιατί το περιβάλλον, οι γονείς μου που πάντα μου είχαν τεράστια εμπιστοσύνη, δεν ήξεραν τον χώρο και είχαν φόβους».

Don't show her the money
-Η σχολή ήταν για σένα κάτι σίγουρο…

«Φυσικά. Και οι σπουδές είχαν άλλη βαρύτητα. Όχι πως τώρα δεν έχουν, δεν σταματάει η διαδικασία του να μαθαίνεις πράγματα. Αλλά όσον αφορά τα πτυχία έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Ωστόσο δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να φεύγει και να γυρίζει πίσω στη σχολή. Να πετάξω αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε και να μην ασχοληθώ. Οπότε έτσι ξεκίνησα και πήγα σε πρακτορείο και για 6 μήνες έκανα αρκετές δουλειές, αλλά και πάλι ένιωθα λίγο εγκλωβισμένη παρά το γεγονός ότι τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά.
Αλλά για μένα δεν είναι κίνητρο τα λεφτά. Ούτε τότε, ούτε τώρα. Σε πάρα πολλές επιλογές που πιστεύω πως άλλοι άνθρωποι θα έλεγαν ναι, για εμένα δεν είναι αυτό το βασικό κίνητρο που θα με κάνει να πω το ναι».

- Ποιο είναι το κίνητρο για σένα;

«Το να γουστάρω εγώ η ίδια. Να μου αρέσει. Να θέλω σαν τρελή να το κάνω. Να το ζήσω. Θετικό ή αρνητικό, όπως κι αν καταλήξει γιατί δεν είναι όλα ρόδινα, πρέπει να νιώθω όμως πως θέλω να το κάνω».

-Πώς αντιδράς στις αποτυχημένες επιλογές. Αν κάτι δεν σου βγει…


«Κοίτα δεν θα ήθελα να ακουστεί εγωιστικό αλλά ειλικρινά δεν θα άλλαζα τίποτα. Και τα λάθη μου τα αγαπώ, δικά μου είναι και μαθαίνω από αυτά. Ευτυχώς δεν θεωρώ πως έχει γίνει κάτι καταστροφικό αλλά αν συμβεί δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αντιμετωπίσω. Να το αποδεχτώ και να πάω παρακάτω. Ποιος είναι τέλειος;»

-Ενώ είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα, δίνεις την αίσθηση πως εσύ δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό…


«Δεν υπάρχει για μένα άσχημος άνθρωπος. Το θέμα είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας. Ότι τι; Επειδή μου έδωσε ο Θεός δύο πράσινα μάτια εγώ πρέπει τριγυρνάω με τα 20ποντα μια ζωή.

Μ’ αρέσει το χιούμορ, μ’ αρέσει να κάνω πλάκα με την παρέα μου είμαι λίγο «καραγκιοζάκος» Γι’ αυτό και γουστάρω τόσο πολύ αυτό το project του YFSF γιατί δείχνω κι άλλα πράγματα του εαυτού μου που αν κάποιος δεν με ξέρει προσωπικά δεν θα τα έβλεπε».

-Τι προετοιμασία κάνεις όταν έχεις εμφανίσεις;

«Κάθε εμφάνιση είναι διαφορετική. Αν έχω κάποια φωτογράφηση θα μπω σε μια διαδικασία πιο αυστηρή όσον αφορά την διατροφή και την γυμναστική. Αν έχω κάποιο live θα ελαττώσω λίγο την γυμναστική. Κάθε φορά υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις».

-Ήσουν πάντα πειθαρχημένη; Από παιδί;

«Ναι, ήμουν. Μάλλον λόγω του αθλητισμού. Θεωρώ πως ο αθλητισμός δίνει πολύ σωστά εφόδια σε ένα παιδί. Όχι μόνο για να έχει ένα ωραίο σώμα. Γυμνάζει και το μυαλό, βάζεις στόχους, αποφεύγεις κακές συνήθειες που μπορεί να σε βλάψουν και γίνεσαι ατρόμητος. Προσωπικά αυτό μου πρόσφερε. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα που αν δουλέψει ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πετύχει. Αυτό μου το είχε περάσει ο παππούς μου».

-Μετά το YFSF τι;

«Κάνουμε περιοδεία με τον Ησαϊα Μπατιάμπα και νομίζω πως ταιριάζουμε πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί με φοβερή ενέργεια και υπέροχο χιούμορ και θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα μαζί. Ήδη ξεκινήσαμε και περνάμε τέλεια και νιώθω πολύ τυχερή.

Βγήκε και η νέα μου δουλειά το Soundtrack που είναι η τέταρτη δισκογραφική δουλειά μου που είναι αυτοβιογραφικό όλα το concept γι’ αυτό και ξεκινάει με το 16 Απρίλη , ένα τραγούδι που περιγράφει η μαμά μου την ημέρα της γέννησής μου μετά «Μη βιαστείς να μεγαλώσεις» που είναι σαν να γράφω ένα γράμμα στον εαυτό μου και μετά το «Ενθάδε κείται» που έγινε και viral χαίρομαι πάρα πολύ που ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί.

Δούλευα τρία χρόνια για αυτό το project, υπάρχει στο κανάλι μου όλη η ταινία, ολοκληρωμένο Soundtrack The Movie και είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που οπτικοποιήθηκε ένα ολόκληρο άλμπουμ με ένα τόσο προσωπικό story».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved