Μάκης Δελαπόρτας: «Κανείς δε μου έκανε τη χάρη σε αυτή τη δουλειά»
Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας: «Κανείς δε μου έκανε τη χάρη σε αυτή τη δουλειά»

Ο Μάκης Δελαπόρτας μιλά για την πορεία του, τις επαγγελματικές επιλογές του, τις πόρτες που χτύπησε, αλλά και για τις χάρες που δεν του έκαναν.

Ακόμη μίλησε για προτάσεις που δέχεται και αποκαλύπτει αν χτύπησε ποτέ πόρτες.

-Δεν σου έχει κάνεις κανένας τη χάρη;

«Όχι, αισθάνομαι πως ποτέ κανείς δεν μου έκανε τη χάρη σε αυτή τη δουλειά και νομίζω πως γενικότερα δεν κάνει κανείς χάρες σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μου κάνει 1-2 φορές μια χάρη κάποιος, δεν νομίζω όμως 40 χρόνια να σου κάνουν χάρες».

-Προτάσεις συνεργασίας από άλλους συναδέλφους σου γίνονται;

«Μου γίνονται κάποιες προτάσεις, με πολύ δειλό τρόπο. Ξέρουν ότι εφόσον κλείνω τις δικές μου παραστάσεις και κάνω αυτά που θέλω να κάνω, δεν θα με ενδιέφερε να συμμετέχω σε κάποια άλλη δουλεία. Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε καμία άλλη δουλειά».

-Στα 40 χρόνια πορείας που έχεις το ενεργητικό σου χρειάστηκε να χτυπήσεις κάποια πόρτα για δουλειά;

«Χτύπησα αρκετές πόρτες, οι οποίες κατά 99% είχαν επιτυχία. Όταν πρότεινα κάτι, ήταν καλά υποστηριγμένο από μένα. Είμαι καλλιτέχνης, γιατί είμαι πολυδιάστατος, δεν είμαι απλά ηθοποιός, αν και δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Κάνω το κέφι μου στη δουλειά αυτή. Αν αυτό το κέφι αγγίζει κι άλλους, είναι πολύ όμορφο. Είμαι 40 χρόνια παρών, δίνω το «παρών» με το δικό μου τρόπο και η ιστορία θα δείξει, έτσι πάει. Αν κάνεις επιτυχημένες δουλειές, μετά οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα. Προ-τείνω στους νέους ανθρώπους, αλλά και στους μεγαλύτερους, να είναι αυτοπροτεινόμενοι, μην περιμένουν μόνο να χτυπάει το τηλέφωνο τους, γιατί την έχουν «πατήσει» πολλοί καλλιτέχνες έτσι, δεν καταδέχονται να πάρουν ένα τηλέφωνο και να αυτοπροταθούν, εγώ αυτοπροτείνομαι, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved