Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Είχα μια αρκετά μεγάλη σχέση που τελείωσε»
Showbiz

Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Είχα μια αρκετά μεγάλη σχέση που τελείωσε»

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς αποκάλυψε ότι έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους, δύο διαζύγια και μια κόρη που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά του βήματα.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε επίσης ελεύθερος αλλά είναι μια χαρά.

-Δεν κάνετε κοσμικές εμφανίσεις, ενώ δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την προσωπική σας ζωή.

«Δεν κάνω κοσμικές εμφανίσεις, σχεδόν ποτέ. Έχω μια κόρη τη Ζωή, είναι εξαίρετη ηθοποιός, κι αυτή τη στιγμή είναι στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος, εκεί παίζει. Το χειμώνα ήμασταν μαζί στη «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», το οποίο θα επαναληφθεί. Η κόρη μου είναι η μεγάλη μου χαρά».

-Ακολουθεί τα δικά σας... βήματα, τον τρόπο με τον οποίο κινείστε εσείς καλλιτεχνικά;

«Ναι, μπορώ να πω αρκετά. Μου αρέσει που ακολούθησε τον καλλιτεχνικό δρόμο, γιατί μπορώ να τη βοηθάω, να καταλαβαίνω τα προβλήματα που έχει και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Δεν την προέτρεψα να γίνει ηθοποιός. Ήμουν παντρεμένος με μια Αμερικάνα, τη μητέρα της Ζωής, με την οποία χώρισα όταν η κόρη μου ήταν 4-5 χρονών και τότε πήγε στην Αμερική. Ερχόταν εδώ τα καλοκαίρια και την έπαιρνα μαζί μου στις περιοδείες που κάναμε, έτσι νομίζω της μπήκε το «μικρόβιο», από τότε. Όταν ήταν στην ηλικία των 7-8 χρονών, έπαιξε ως κομπάρσος σε δύο παραστάσεις που έπαιζα τότε στην Επίδαυρο. Δηλαδή, έπαιζε στην Επίδαυρο από 8 χρονών. Τώρα είναι στην Ελλάδα μόνιμα. Μεγάλωσε στην Αμερική, πήγε εκεί πανεπιστήμιο και μετά αποφάσισε ότι θέλει να ζήσει στην Ελλάδα και είναι πιο Ελληνίδα και από... Ελληνίδα. Είμαι ευχαριστημένος όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν έχω απαιτήσεις, ούτε παράπονο. Δουλεύω, κάνω καλές δουλειές σ' ένα επάγγελμα που έχει φοβερή ανεργία κι έχω μια τέλεια κόρη».

-Τα προσωπικά σας ήρθαν σε ισορροπία με τα επαγγελματικά σας;

«Έχω δώσει περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά από τα προσωπικά, γι' αυτό και η ζωή μου δεν ήταν ιδιαίτερα στρωμένη στα ιδιωτικά. Έχω κάνει δύο γάμους, έχω πάρει δύο διαζύγια και είμαι πάρα πολύ καλά με την πρώην σύζυγο μου, τη μάνα της Ζωής. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος, δεν έχω σύντροφο. Είχα μια αρκετά μεγάλη σχέση που τελείωσε. Είμαι μόνος και είμαι μια χαρά, δεν με πειράζει καθόλου», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved