Έφη Παπαθεοδώρου: «Μια φορά δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Μια φορά δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Για τον λόγο που το «έβαλε στα πόδια» και δεν πρωταγωνίστησε σε ελληνικές, ασπρόμαυρες ταινίες, μίλησε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Η αγαπητή ηθοποιός αποκάλυψε αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και πως το αντιμετώπισε.

- Η τηλεόραση σας άρεσε;

«Επιδίωξα την τηλεόραση. Είχα κάνει κάποια μικρά πραγματάκια, τα οποία ήταν καλά. Έκανα και κάποιες ταινίες που δεν ήταν μεγάλοι οι ρόλοι. Είχα την τύχη ή την ατυχία, όταν είχα τελειώσει τη σχολή, ήμουν και νοστιμούλα, ενζενί, σαν την Όντρεϊ Χέπμπορν, να γνωρίσω έναν ξένο παραγωγό που ήταν και σκηνοθέτησε στην Ιταλία, είχαμε βγάλει κάποιες φωτογραφίες, ήταν και ο Άγγελος Αντωνόπουλος τότε μαζί μας. Του άρεσε η παρουσία μου και μου είπε ότι θα με προωθήσει να κάνω κάτι στην Ιταλία. Ήμουν άτυχη, γιατί πέθανε. Μετά με είχαν ζητήσει σε διάφορες ελληνικές ταινίες, τις ασπρόμαυρες, αλλά ήταν κι άλλα πράγματα στη μέση κι εγώ το «έβαλα στα πόδια».

-Τι εννοείτε;

«Αν δεν περάσεις από το «τεζάκι»... έτσι έλεγαν το κρεβάτι παλιά... το έλεγαν στην πατρίδα μου. Έφυγα μετά στον Καναδά κι έχασα όλη αυτή τη σειρά, που θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι».

-Δεν κάνατε υποχωρήσεις... το «τεζάκι» που μου αναφέρετε...

«Καθένας έχει το χαρακτήρα του, ήμουν από οικογένεια που είχε αρχές και όχι μόνο αυτό, αλλά αν κάποιος δεν σε «τραβάει», δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του, πως να... πας; Μπορείς; Δεν μπορείς... Αυτό ισχύει για κάθε φυσιολογική γυναίκα, εκτός αν τη βιάσουν».

-Δεν είναι λίγες οι ηθοποιοί που αποκαλύπτουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις πριν από πολλά χρόνια. Πολλές μάλιστα δηλώνουν ότι αναγκάστηκαν να ενδώσουν.

«Αν είχαν ανάγκη για ψωμί, κι αυτό ήταν το τελευταίο που μπορούσαν να κάνουν, το καταλαβαίνω. Αν δεν είχαν να πουλήσουν τίποτα άλλο; Κάθε άνθρωπος έχει το δρόμο του, εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μετάνιωσα γι’ αυτό, νιώθω καθαρή μέσα μου. Απέναντι στον άντρα έκανα ό,τι ένιωθα. Αν δεν μου άρεσε, του το έλεγα, αν δεν του άρεσα, έφευγα, όσο κι αν με πλήγωνε».

-Σας συνέβη ποτέ κάποιας μορφής σεξουαλική παρενόχληση;

«Μια φορά υπήρχε μια περίπτωση, όχι να με βιάσουν, αλλά να με «στριμώξει», να με φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά χωρίς τραγικά αποτελέσματα. Σκέψου παιδιά νέα, κορίτσια ή αγόρια, να πάθουν αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει χειρότερο στη ζωή.

-Σας συνέβη σε μικρή ηλικία;

«Όχι πολύ μικρή, είχα κάποια πείρα και του είπα: «Σε παρακαλώ φύγε», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved