Το ξεχωριστό βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη για την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του
Showbiz

Το ξεχωριστό βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη για την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του

Το προσωπικό ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη για την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο Έναστρον!

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στο Έναστρον, μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, μια συνεργασία πρόκληση που όχι μόνο πέτυχε αλλά σημείωσε το ρεκόρ των 50 sold out εμφανίσεων μόνο στην Αθήνα, ολοκληρώθηκαν πριν το Πάσχα.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης Γιώργος Μαζωνάκης ανάρτησε ένα ξεχωριστό video στο κανάλι του στο YouTube με το προσωπικό του ευχαριστήριο μήνυμα.


«Είναι από τις ωραιότερες χρονιές που έχω κάνει…είμαι ευτυχής! Με την Άντζελα και τον Νίκο συνεργαστήκαμε επί της ουσίας. Alcatrash, Alex, Αλέξανδρε, Παναγιώτη και Άνθρωποι που με στηρίξατε σε όλες αυτές τις βραδιές του Έναστρον, σας ευχαριστώ, γιατί χωρίς εσάς θα ήμουν μόνος. Ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε σε αυτές τις 50 μοναδικές εμφανίσεις».

Τη Δευτέρα 6 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «Αγαπώ σημαίνει», μετά από 3 χρόνια, το οποίο θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια που μας αποκαλύπτουν πώς ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει να κυριαρχεί και να εξελίσσεται με οδηγό το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved