Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι όλες οι φορές που μας έδειξε τα παιδιά της στο Instagram (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι όλες οι φορές που μας έδειξε τα παιδιά της στο Instagram (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πετυχημένη παρουσιάστρια και πάνω από 25 χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή!

Η Ελένη όμως εκτός από μία άψογη επαγγελματίας, είναι πάνω απ’ όλα μαμά! Προτεραιότητά της είναι τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή της οικογένειας, η Μαρίνα που την απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη όταν δεν είναι στην εκπομπή και στον Alpha, αφιερώνει όλες τις ώρες της στα τέσσερα αγγελούδια της!

Η Ελένη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και έχει απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών της. Η ίδια βέβαια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες τους με αφορμή τις διακοπές τους, ένα υπέροχο εξωτικό ταξίδι, τα γενέθλιά τους αλλά και μία βόλτα τους στο λούνα παρκ χωρίς να δείχνει το πρόσωπό τους, εκτός από τον γιο της, που είναι πια 16 χρονών!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις φωτογραφίες των παιδιών της που μοιράστηκε στο Instagram και όπως ήταν λογικό οι φωτογραφίες της απέσπασαν ουκ ολίγα σχόλια και φυσικά ρεκόρ σε likes.

Δείτε την gallery που ακολουθεί με τα παιδιά της Ελένης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved