Αλέξης Γεωργούλης: Ο γάμος, η σχέση από απόσταση και η φανατική θαυμάστρια που τον τρόμαξε

Αλέξης Γεωργούλης: Ο γάμος, η σχέση από απόσταση και η φανατική θαυμάστρια που τον τρόμαξε

Είναι έτοιμος να παντρευτεί και να αποκτήσει τη δική του οικογένεια ο Αλέξης Γεωργούλης;

Ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για προηγούμενη σχέση του που υπήρχε απόσταση και δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα, που και ο ίδιος δεν περίμενε!

Σκοπεύεις να παντρευτείς κάποια στιγμή, να δημιουργήσεις οικογένεια;

Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά αν δεν υπάρξει το κατάλληλο άτομο, δεν καίγομαι κιόλας να το κάνω. Με ενδιαφέρει η οικογένεια, δεν το αποκλείω αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας. Είναι καλό ο κάθε άνθρωπος να δημιουργεί οικογένεια, αλλά αν δεν έχει βάλει την ζωή σου σε μια σειρά ώστε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, καλύτερα ας μην το κάνει.

Αντιμετώπισες πρόβλημα λόγω απόστασης στις σχέσεις σου;

Ναι μεγάλο και δεν το περίμενα. Στην αρχή αυτές οι εναλλαγές μου άρεσαν πολύ, όμως στην συνέχεια ένιωσα πολύ μόνος, ότι δεν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι πραγματικά δίπλα μου.

Ένιωσες ποτέ άβολα με κάποια θαυμάστρια;

"Κάτι που με προβλημάτισε σε σχέση με θαυμάστρια ήταν το εξής: Μου ήρθε κάποια στιγμή ένα δώρο ανώνυμο στο καμαρίνι, ήταν ένα ημερολόγιο το οποίο μέσα έγραφε κάθε στιγμή που πέρασα τις προηγούμενες ήμερες, που ήμουν, με ποιον και τι έκανα. Και τότε νιώθεις κάπως σαν να σε παρακολουθούν… Επίσης μια φορά στα καμαρίνια μια κοπέλα είχε κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα, μέχρι να τελειώσω την παράσταση χωρίς να ξέρω ότι είναι εκεί και με παρακολουθεί… Ήταν και αυτό λίγο αγριευτικό." είπε στο onlarissa ο ηθοποιός!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY