Eurovision 2019: Λίγες ώρες πριν την πρώτη πρόβα της μάθετε πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή η Ντούσκα!
Showbiz

Eurovision 2019: Λίγες ώρες πριν την πρώτη πρόβα της μάθετε πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή η Ντούσκα!

Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα δε θα μοιάζει με καμία άλλη στην Eurovision 2019!

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη της πρόβα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, ηΚατερίνα Ντούσκα, ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τι θα κάνει στη σκηνή της Eurovision 2019 με το Better Love!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος σου τώρα που θα ανέβεις στη σκηνή της Eurovision;

Τα άγχη μου είναι τεχνικής φύσης. Να ακούω καλά, να λειτουργήσει αυτό που έχουμε ετοιμάσει με την Εφη Γούση έτσι όπως το έχουμε φανταστεί. Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή έβλεπα εφιάλτες ότι δεν λειτουργεί το ακουστικό μου, ότι γίνεται κάτι και δεν ακούω καλά… Βέβαια, από τα όνειρα περάσαμε στους ζωντανούς εφιάλτες, γιατί την εμφάνισή μου στο Αμστερνταμ ούτε στα χειρότερά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να τη φανταστώ (γελάει). Αλλά, όπως λέει και το τραγούδι, «no pain, no gain» και ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Τι θα δούμε επί σκηνής στις 14 Μαΐου;

«Η εμφάνιση είναι αρκετά θεατρική και έχει κοινούς κώδικες με το βιντεοκλίπ. Θα υπάρχουν, δηλαδή, κάποιες εικόνες που θυμίζουν το βιντεοκλίπ, αλλά η εμφάνιση θα είναι ακόμα πιο δυναμική. Μαζί μου επί σκηνής θα είναι πέντε κοπέλες, οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη, που συμμετέχουν όλες στη χορογραφία που επιμελήθηκε η Ιωάννα Τουμπακάρη. Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις, που συνδέονται όμως όλες μεταξύ τους, και ελληνικό χρώμα. Το σκηνικό επιμελήθηκε ο Tom Denning, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και με διεθνή πρότζεκτ, όπως είναι το «X-Factor UK». Αυτό που μας είπαν από την EBU όταν τους στείλαμε ένα προσχέδιο από αυτό που έχουμε ετοιμάσει είναι ότι η πρότασή μας έχει ταυτότητα κι ότι δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο στόχος. Θέλαμε η πρότασή μας να έχει τη δική μας σφραγίδα και θεωρώ ότι το έχουμε καταφέρει.» είπε η νεαρή τραγουδίστρια στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας» και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Φαντάζομαι ότι όλο αυτό θα δένει υπέροχα και με το φόρεμα που σου έχουν ετοιμάσει οι Deux Hommes.

Ναι, γιατί είναι μια δημιουργία με αρκετά αναγεννησιακά αλλά και βικτοριανά στοιχεία, που υπήρχαν, άλλωστε, και στο βιντεοκλίπ του «Better Love».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved