Τάσος Πεζιρκιανίδης: Συντετριμμένοι οι ηθοποιοί του «Εμείς κι Εμείς» από το θάνατό του (vid)
Showbiz

Τάσος Πεζιρκιανίδης: Συντετριμμένοι οι ηθοποιοί του «Εμείς κι Εμείς» από το θάνατό του (vid)

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο θάνατος του ηθοποιού έγινε γνωστός από την αδελφή του, Μαρία η οποία έγραψε στο Facebook «Αγαπημένε μου αδερφέ το τελευταίο χειροκρότημα το πήρες το καλοκαίρι από την γενέτειρα σου στην τιμητική εκδήλωση που σου έκανε ο Δήμος Παύλου Μελά στο θέατρο Κρύας Βρύσης ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα……Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μου… Έφυγες ήρεμα με μια πνοή….»

Η είδηση του θάνατου του σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Συντετριμμένοι είναι οι συνάδερφοί του από τη σειρά «Εμείς κι Εμείς».

Η Μαρία Φιλίππου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα: «Ο Τάσος δεν το πιστεύω ότι δεν είναι μαζί μας. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, είχε πάρα πολύ χιούμορ κι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν είναι πια μαζί μας. Δεν γνώριζα για το πρόβλημα υγείας του».

Ο Βασίλης Κούκουρας είπε μόνο: «Τι να πω, δεν ξέρω… Μπροστά στον θάνατο δεν υπάρχει κάτι να πεις παραπάνω από αυτό που είναι».Η κηδεία του Τάσου Πεζιρκιανίδη θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας από τον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των ηθοποιών για το θάνατο του Τάσου Πεζιρκιανίδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved