Ντίνα Νικολάου: «Με τον σύζυγό μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: «Με τον σύζυγό μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Η Ντίνα Νικολάου μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν.

Ακόμη αναφέρθηκε στα παιδιά της και τόνισε ότι τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγός της ωρίμασαν με την απόκτησή τους.

Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να σε εκμεταλλευθούν στην πορεία σου;

Φυσικά. Συνέβη στο παρελθόν με χείριστο τρόπο. Αντιλήφθηκα, όμως, πως ουσιαστικά ένας άνθρωπος παίρνει τη δύναμη να θεωρήσει ότι μπορεί να σε εκμεταλλευθεί μόνο αν τον αφήσεις ο ίδιος.Έχώ καταλήξει πια πως ο ουσιαστικός φίλος και εχθροί του εαυτού μας παραμένουμε εμείς οι ίδιοι.

Με τον Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη σας ενώνουν εικοσιπέντε χρόνια ευτυχισμένης κοινής ζωής. Ποιο είναι το μυστικό τελικά για τη διατήρηση μιας σχέσης στο χρόνο;

Ο σεβασμός στα θέλω του άλλου, ο θαυμασμός στο έργο και το χαρακτήρα του ανθρώπου σου, η απέραντη αγάπη και το να μην κρύβεις «κάτω από το χαλί» τα ουσιαστικά ζητήματα ή προβλήματα που τυχόν μπορεί να υπάρξουν σε μία σχέση στην πορεία των ετών. Ο διάλογος σώζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ζευγαριών νομίζω είναι το ότι δε μιλάνε. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας υπέροχος, τρυφερός, αληθινός και ουσιαστικός άνθρωπος. Ο ένας βρήκε στον άλλον... θεωρώ το άλλο του μισό.

Ήταν κεραυνοβόλοι έρωτας;

Ναι. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε στο Παρίσι. Εκείνος εργάζονταν στο ελληνικό προξενείο και εγώ ήμουν φοιτήτρια. Ένα βράδυ -κατά τύχη- ήμασταν καλεσμένοι στο σπίτι κοινών μας φίλων. Όταν τον είδα σκέφθηκα αυτομάτως πως αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βιώσεις αυτό το συναίσθημα.

Παντρευτήκατε αμέσως;

Ένα χρόνο αργότερα. Στα εικοσιπέντε μου αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο, τον Γιώργο και ένα χρόνο μετά τον Στέλιο. Η ζωή με τα παιδιά αποκτά μία εντελώς διαφορετική διάσταση. Είναι μαγική. Μετατοπίζονται ολικά τα θέλω σου. Φεύγει από το «εγώ». Θεωρώ πως θα ήμασταν δύο ολικά διαφορετικοί άνθρωποι χωρίς τα παιδιά μας. Μεγαλώσαμε μαζί τους. Ωριμάσαμε.

Έχετε την κλασική σχέση γονιών -.παιδιών;

Όχι. θα έλεγα πώς είμαστε πια φίλοι. Από τα παιδικά τους χρόνια συζητούσαμε ουσιαστικά μαζί τους. Η σχέση μας στηρίχθηκε στο διάλογο και την τεράστια αγάπη. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω στοιχεία της κλασικής Ελληνίδας χαζομαμάς.

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved