Το τελευταίο «αντίο» στον Τάσο Πεζιρκιανίδη (vid)
Showbiz

Το τελευταίο «αντίο» στον Τάσο Πεζιρκιανίδη (vid)

Νικημένος από τον καρκίνο «έφυγε» το βράδυ του Σαββάτου ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Πεζιρκιανίδης.

Αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον ηθοποιό στον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης.


Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του, Μαρία Πεζιρκιανίδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα η αδελφή του έγραψε: «Αγαπημένε μου αδερφέ το τελευταίο χειροκρότημα το πήρες το καλοκαίρι από την γενέτειρα σου στην τιμητική εκδήλωση που σου έκανε ο Δήμος Παύλου Μελά στο θέατρο Κρύας Βρύσης ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα......Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μου… Έφυγες ήρεμα με μια πνοή....».


Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου, Conservatoire National Superieur D’ Art Dramatique του Παρισιού, με δασκάλους τους: Α. Vittez, Γ. Σεβαστίκογλου, Debos, M. Bouquet, p. Rocheler. Σχολή Lecoq.
Στέλεχος του ΚΘΒΕ επί επτά χρόνια, συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Στο ελεύθερο θέατρο έχει παίξει σε όλα τα είδη.

Εκτός από το θέατρο ο Τάσος Πεζιρκιανίδης έγραψε τη δική του ιστορία και στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του σε σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκαν πολύ ήταν εκείνος του «Χάμπου» στο πολύ πετυχημένο σήριαλ του Mega, «Εμείς και Εμείς», τον οποίο ενσάρκωσε ο Τάσος Πεζιρκιανίδης. Εκτός από το «Εμείς και Εμείς» ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ερμηνεύσει ρόλους σε πολλές ακόμη τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, όπως: «Όλα τα κακά της μοίρας μου», «Αληθινές ιστορίες», «Εκείνες κι εγώ», «Ζωή πατίνι», «Η γενιά των 40» και πολλές ακόμη.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή «Μαζί σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved