Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Αφού αναφέρθηκε στον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», αποκάλυψε αν έχει κάνει συζητήσεις με το κανάλι για την επόμενη σεζόν.

Η «Πολυκατοικία» επιστρέφει του χρόνου μέσω του ΣΚΑΙ και βλέπουμε κι άλλες σειρές να αναβιώνουν ξανά. Πώς σας φαίνεται αυτό;

Θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν και να ξαναρχίζουν νέα, ότι γίνονται τη συγκεκριμένη στιγμή, με τις συγκεκριμένες συνθήκες, και καλό είναι να κλείνουν οι κύκλοι και να ανοίγουν άλλοι όμορφοι. Όμως για να το κάνουν μπορεί να έχουν δίκιο και να βγει κάτι που θα είναι ακόμα πιο ζωντανό και πιο όμορφο. Αν μου γίνει πρόταση για να κάνω ένα γκεστ επεισόδιο την Μπέτυ, θα το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί αγάπησα πολύ αυτόν τον ρόλο.

Όσον αφορά τον ρόλο σας, η Λίλιαν και ο Σταύρος προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τη Μελίτη από τη Μαρίνα. Στην πορεία τι άλλαξε και τελικά η Λίλιαν δέχτηκε να συναντηθεί η μικρή με τη μητέρα της;

Από την πλευρά της Λίλιαν αυτό που άλλαξε είναι ότι κατανοεί πια τη θέση της Μαρίνας. Σίγουρα επηρεάστηκε όταν έμαθε και κάτω από ποιες συνθήκες της πήραν το παιδί. Την καταλαβαίνει σαν μάνα και συνειδητοποίησε πως ίσως να μη φταίει απόλυτα η Μαρίνα. Αυτόν, όμως, που δεν μπορεί να τον συγχωρέσει ποτέ είναι ο Κωστής.

Τρέφει ακόμα συναισθήματα για εκείνον;

Η Λίλιαν τον Κωστή τον ερωτεύτηκε πραγματικά και αφέθηκε. Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για εκείνη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής της, γιατί είναι πρώτα μητέρα και μετά όλα τα άλλα, έχει μέσα της θυμό και πίκρα για εκείνον. Εγώ θα ήθελα να είναι ξανά μαζί με τον Κωστή, γιατί με τον Πάνο Νάτση περνάω υπέροχα στα γυρίσματα.

Όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει κοντά ξανά τη Λίλιαν με τον Σταύρο...

Η σχέση με τον Σταύρο έχει τελειώσει ερωτικά. Είναι καλοί γονείς και

νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι αγαπήθηκαν ουσιαστικά. Και όταν αγαπάς πραγματικά έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν χωρίζεις, παραμένει οικογένειά σου, όταν σε ενώνουν και τα παιδιά. Πιστεύω ότι θα είναι πάντα μαζί για τα παιδιά και για το καλό της οικογένειας, αλλά α ερωτάς τους έχει τελειώσει.

Η Λίλιαν θα έφτανε στα άκρα για τα παιδιά της;

Ναι, σίγουρα.

Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Εσείς έχετε κάνει συζητήσεις για τον δικό σας ρόλο;

Ναι, έχω κάνει συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στη σειρά, λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved