Πωλίνα Γκιωνάκη: «Δεν ντράπηκα να πω ότι με κακοποίησε ο σύντροφός μου-Βοήθησα πάρα πολλές γυναίκες»
Showbiz

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Δεν ντράπηκα να πω ότι με κακοποίησε ο σύντροφός μου-Βοήθησα πάρα πολλές γυναίκες»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα. 

Η γνωστή ηθοποιός, άνοιξε την ψυχή της και δεν δίστασε να αναφερθεί για ακόμη μία φορά στην κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Μοιράστηκες με τον κόσμο την προσωπική σου εμπειρία για την κακοποίηση; Γιατί;

Βρέθηκα κακοποιημένη κάποια στιγμή στη ζωή μου από σχέση μου. Το μοιράστηκα όχι για να πω το δικό μου, αλλά γιατί σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να ντρέπομαι εγώ για αυτό και πρέπει να βοηθήσω, όλες τις γυναίκες να μην ντρέπονται, γιατί άμα δεν μιλήσεις δεν φεύγεις και παραμένεις. Όταν όμως πεις ότι αυτός με κακοποιεί, τότε φεύγεις και για αυτό το είπα. Βοήθησα πάρα πολλές γυναίκες μέσα από αυτό, ερχόντουσαν στο θέατρο μου μιλούσαν, με ρωτούσα, μπορούσα να τους δώσω μία κατεύθυνση. Εμείς που είμαστε ηθοποιοί μπορούμε να παρακινήσουμε τον κόσμο να το κάνει.

Χρειάστηκες βοήθεια για όλο αυτό; Τι έκανες;

Όταν κακοποιήθηκα πήρα το 15900. Εκεί ήταν άνθρωποι εξειδικευμένοι για άτομα που έζησαν και βίωσαν μια σχέση κακοποίησης. Δεν ντράπηκα καθόλου, με έβλεπαν κι έλεγα ναι κι εγώ, γιατί εγώ που διαφέρω;

Η κακοποίηση δεν έχει τάξη, μπορεί να συμβεί σε όλους μαζί. Συνέχισα με ψυχολόγους, ψυχιάτρους γιατί σαφώς είχα προβλήματα, και πραγματική είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ψυχολογικά αυτή την στιγμή. Κατέκτησα ξανά την φωνή μου, κάτι που δεν είχα.

Σε τρομάζει που μεγαλώνουμε;

Δεν μου αρέσει να χαλάω, νομίζω καμία γυναίκα δεν είναι ευχαριστημένη όταν βλέπει να περνάνε τα χρόνια. Θα έλεγα ότι μέχρι σήμερα μεγαλώνω καλά. Είδα προχθές τον εαυτό μου σε ένα έργο όταν ήμουν 23 χρόνων και νοστάλγησα την ομορφιά εκείνων των χρόνων επάνω μου. Περιποιούμαι τον εαυτό μου, είμαι κοκέτα, μου αρέσει να είμαι κομψά ντυμένη. Είμαι πανευτυχής που έχω αρχίσει να έχω ρυτίδες, στα μάτια μου έχω αρκετές, όλες αυτές όμως είναι η ζωή μου. Θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ αισθητικές επεμβάσεις, είμαι υπέρ αυτών αλλά κατά της μεταμόρφωσης. Όταν δω ότι κρεμάει το πρόσωπο, και έρχεται αυτή η χαλάρωση που λέμε, θα πάω να κάνω ένα μικρό λίφτινγκ, τόσο όσο να φρεσκαριστώ, ανέφερε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved