Θανάσης Πατριαρχέας: «Δεν έλεγα από μικρός ότι θα γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: «Δεν έλεγα από μικρός ότι θα γίνω ηθοποιός»

Υποδύεται τον Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τον ρόλο του, για τη σχέση του με την Μαρίνα, το θέατρο και αν η υποκριτική ήταν το όνειρο του.

- Ας ξεκινήσουμε με το ρόλο σας...

«Έχω το ρόλο του Μιχάλη Μάκρη, είμαι αδελφός του Δημήτρη Μάκρη. Κανονικά θα ήμουν από μια πολύ πλούσια οικογένεια, αλλά όταν ήμουν μικρός ο αδελφός μου πλαστογράφησε τη διαθήκη της μητέρας μου και εγώ έμεινα απόκληρος σε ένα σκάφος... Δεν είχα τους γονείς μου, είχα μια τεράστια έλλειψη αγάπης. Αυτήν την έλλειψη ήρθε να την καλύψει η Μαρίνα. Την αγάπησα πολύ...».

-Τώρα σας βρίσκουμε μαζί;

«Είμαστε μαζί και αγαπημένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι όλα πάνε καλά και ξαφνικά γίνεται ένα μεγάλο κακό! Ενώ διανύουμε μια πολύ καλή περίοδο, είμαστε καλά, δεν υπάρχει λόγος να μου κρύβει κάτι, γιατί έχει βρει το παιδί της. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για εμάς και ξαφνικά η Μαρίνα βρίσκεται στην εντατική και λες "τι κρίμα που είναι"».

-Είναι το θέατρο η αγάπη σας; Είδα ότι έχετε παίξει σε πολύ δύσκολα έργα και χωρίς κανένα διάλειμμα.

«Έχω τελειώσει σχετικά πρόσφατα το Θέατρο Τέχνης και ναι, όλα αυ­τά ήταν επιλογές μου. Το θέατρο είναι η αγάπη μου, αλλά πλέον μου αρέσει και η τηλεόραση, η διαδικα­σία των γυρισμάτων».

-Η υποκριτική είναι κάτι που το επιλέξατε νωρίς;

«Δεν είναι κάτι που έλεγα από μικρός, δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τα φοιτητικά μου χρόνια. Ήμουν στην Αθήνα, έκανα το μεταπτυχιακό μου και τότε πήρα απόφαση να πάω σε ένα εργαστήρι», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved