Θανάσης Πατριαρχέας: «Δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου με την καθημερινή σειρά»
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: «Δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου με την καθημερινή σειρά»

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αλλά τον κέρδισε η υποκριτική.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την τέχνη και αν η τηλεόραση άλλαξε την καθημερινότητα του.

-Τι σπουδάσατε;

«Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μετά ΜΒΑ Tourism Management».

-Από κάτι τεχνοκρατικό, στην τέχνη. Πώς έγινε;

«Πήγα στο εργαστήρι και εκεί ήταν ο Νίκος Ψαρράς που με παρότρυνε να δώσω σε κανονική σχολή. Το έκανα και βρέθηκα στο Θέατρο Τέχνης! Έτσι ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι. Από το δεύτερο έτος παίρνω μέρος στις παραστάσεις. Νιώθω ότι μου έδωσε μόνο χαρά η υποκριτική. Είναι ένα δώρο για μένα».

-Στο θέατρο;

«Μόλις τελείωσα τις φετινές παραστάσεις και έχω κλείσει για την επόμενη σεζόν στο θέατρο "Μουσούρη", σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, και θα πρωταγωνιστεί και ο ίδιος στην παράσταση "Ψύλλοι στ' αυτιά", μια κωμωδία του Φεϊντό».

-Λίγο πιο εμπορικό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα...

«Μου αρέσει να μπαλαντζάρω, από το πιο εμπορικό και στο μη εμπορικό... Προσπαθώ να μην έχω στεγανά. Έχω ανοιχτή προσέγγιση. Δεν · κάνω αυτό που έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι είμαι καλός. Και πιστεύω 4 ότι μόνο έτσι βελτιώνεσαι. Όταν · δοκιμάζεις τις αδυναμίες σου».

-Με την τηλεόραση άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα σας;

«Δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου με την καθημερινή σειρά. Δεν έγινα ξαφνικά διάσημος, ούτε κατά διάνοια. Μερικοί άνθρωποι θα με αναγνωρίσουν και όχι ονομαστικά, αλλά με το όνομα του ρόλου και με την αγωνία να είμαι με τη Μαρίνα! Που είναι υπέροχο…», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved