Ντίνα Νικολάου: «Βίωσα τεράστιο ανταγωνισμό γιατί η φύση του επαγγέλματος μας είναι ανταγωνιστική»
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: «Βίωσα τεράστιο ανταγωνισμό γιατί η φύση του επαγγέλματος μας είναι ανταγωνιστική»

Για όλους και για όλα μίλησε η Ντίνα Νικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η γνωστή σεφ, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πότε ξεκίνησε να μαγειρεύει και αν βίωσε ποτέ τον ανταγωνισμό.

Ποτέ ξεκίνησες να μαγειρεύεις;

Στα έντεκα μου. Στη Στερεά Ελλάδα, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, καλλιεργούσαμε καπνό. Ουσιαστικά, ξεκίνησα να μαγειρεύω γιατί δεν ήθελα να πηγαίνω στα καπνά. Στις αγροτικές οικογένειες υπήρχε πάντα καταμερισμός εργασίας και όλοι θεωρούσαν λογικό πως πρέπει να συνεισφέρουν. Παρατηρώντας τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου έμαθα να μαγειρεύω τα πάντα.

Βίωσες ανταγωνισμό ως επαγγελματίας σεφ;

Φυσικά. Βίωσα τεράστιο ανταγωνισμό γιατί η φύση του επαγγέλματος μας είναι ανταγωνιστική. Δεν το άφησα ποτέ, όμως, να με επηρεάσει. Δεν «μπήκε» στη ζωή μου. Τράβηξα το δρόμο μου και όσο μπορώ, βοηθώ όποιον έχει ανάγκη. Ξέρεις, πιστεύω βαθιά πως όσο δίνεις, τόσο γεννάς. Χαίρομαι από καρδιάς όταν μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά νέους ανθρώπους. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο όπλο στη ζωή είναι η αγάπη.

Ποιοι άνθρωποι έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου;

Η οικογένεια μου. Χωρίς αυτή δεν υπάρχω. Θα ήμουν δυστυχισμένη χωρίς τα παιδιά μου. Είναι η έμπνευση μου, η χαρά μου, το νόημα της ζωής μου.

Επιστρέφεις παράλληλα τηλεοπτικά τη νέα σεζόν;

Ναι. Με ένα πρόγραμμα που θεωρώ ότι θα αγαπήσει το κοινό. Ξεκινάμε τα γυρίσματα το καλοκαίρι. Παράλληλα, ετοιμάζω και ένα πρόγραμμα για τη γαλλική τηλεόραση που θα αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και την υπέροχη μεσογειακή κουζίνα, ανέφερε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved