Γιώργος Μαζωνάκης: Το μήνυμά του για το νέο του album
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Το μήνυμά του για το νέο του album

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζεται για την παρουσίαση του νέου του album. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το νέο του album με γενικό τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», από τη MINOS EMI/UNIVERSAL.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά, επιλέγοντας στο νέο του album να πρωταγωνιστεί ο λόγος και μαζί μελωδίες που γεννούν τα ιδανικά τραγούδια! Με οδηγό ψυχής ότι το «Αγαπώ σημαίνει ... σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή» δημιουργήθηκαν 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη!

Ο Γιώργος με τη δύναμη της φωνής του τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν. Με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα!

Το album «Αγαπώ Σημαίνει» υπογράφουν οι ταλαντούχοι δημιουργοί Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης, Ηλίας Καμπακάκης, Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουινέλης και Γιώργος Σαμπάνης.

Τη Διεύθυνση Παραγωγής υπογράφει ο Κώστας Καλημέρης.

Το νέο album του Γιώργου Μαζωνάκη περιέχει συνολικά 10 τραγούδια, συμπεριλαμβάνοντας τις πολύ μεγάλες επιτυχίες «Σώπα κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα» και «Οινόπνευμα Φτηνό»!

«Πέρασαν τρία χρόνια από την προηγούμενη δισκογραφική μας συνάντηση. Είναι πολλά, μου λένε κάποιοι. Τους απαντώ ότι δεν συμβιβάζομαι, δεν ψάχνω εύκολες και βιαστικές λύσεις στην πορεία μου. Νιώθω ότι η προετοιμασία ενός άλμπουμ είναι σαν μία γέννα, κάθε τραγούδι είναι παιδί μου. Αυτά τα τρία χρόνια ετοίμαζα χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό, χωρίς εκπτώσεις τα ιδανικά τραγούδια για το "Αγαπώ Σημαίνει". Έψαξα έναν-έναν τους στίχους αφού θέλω ο λόγος να πρωταγωνιστεί και επέλεξα μελωδίες που θα αφήσουν το δικό μου αποτύπωμα. Στο νέο άλμπουμ τραγουδώ για όσα με συγκινούν, με συναρπάζουν, με εμπνέουν. Κάθε τραγούδι μου φέρνει κάτι νέο. Με κάθε ένα η φωνή μου φτάνει πιο δυνατή από ποτέ σε εσάς. Γιατί «αγαπώ σημαίνει κάτι που σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή» αναφέρει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved