Showbiz

Λευτέρης Σουλτάτος: Έχει δύο παιδιά από διαφορετικές γυναίκες – Δείτε την «κόρη» του!

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο έγινε κρυφά το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Το ζευγάρι αποφάσισε, σχεδόν τελευταία στιγμή, ότι θα παντρευτεί τη Δευτέρα του Πάσχα και αιφνιδίασε ακόμα και τους φίλους του.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη. Κουμπάρες στο γάμο της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη - σύζυγος του ξαδέρφου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - σύζυγος του αδελφού του Χριστόφορου, Στέφανου.

Ο επιτυχημένος σεφ, μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην μιλάει σε δημοσιογράφους, ωστόσο αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media.

Γνωρίζαμε ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι έχει δύο -και όχι ένα- παιδιά. Από τις προηγούμενες σχέσεις του έχει αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο, από διαφορετικές όμως γυναίκες.

Μάλιστα, ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που γράφει "Cooking Family" και σχολιάζει ότι είναι ο αδερφός του και η κόρη" του. Κάποιοι έγραψαν ότι είναι η κόρη του Λευτέρη Σουλτάτου, επειδή έγραψε "my daughter", όμως δεν είναι η κόρη του απλά την αποκαλεί έτσι, αφού η κόρη του είναι αρκετά μικρή.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved