Επική δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού: «Είμαι γραία, μεγάλη γυναίκα και γνωρίζω κάποια πράγματα»
Showbiz

Επική δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού: «Είμαι γραία, μεγάλη γυναίκα και γνωρίζω κάποια πράγματα»

Φέτος την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και από τις πιο αγαπητές παρά το γεγονός ότι εκείνη θεωρεί το αντίθετο, όπως δηλώνει.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για εκείνη τη περίοδο της ζωής της που ζούσε με την έλλειψη φόβου, αποκάλυψε ένα περιστατικό που λίγοι γνωρίζουν.


Υπήρξε περίοδος στη ζωή σας που ζούσατε με την έλλειψη του φόβου και του κινδύνου;
«Α, ναι, μέχρι να γίνω μητέρα είχα παντελή άγνοια κι αίσθηση κινδύνου. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Δεν φοβόμουν ποτέ να περπατήσω μόνη μου στο κέντρο τα μεσάνυχτα. Έχω κάνει και το εξής κορυφαίο εγώ. Μία φορά, τότε που ήμουν 25 χρονών, περπάτησα στην Καβάλας. Τη διέσχισα με τα πόδια στις 2 η ώρα τα ξημερώματα. Σας επαναλαμβάνω, ήμουν μόλις 25 χρονών κι έβλεπα όλες τις νταλίκες και τα φορτηγά να σταματούν. Δεν είχα καμία αίσθηση του κινδύνου. Είμαι τυχερή, γενικά!»


Στη ζωή σας λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική ή το συναίσθημα;
«Ως επί το πλείστον επιλέγω το συναίσθημα, όμως, δεν παύει να υπάρχει ένας καλός συνδυασμός με τη λογική. Γι’ αυτό και πάντα μιλάω ειλικρινά στις συνεντεύξεις μου, κι ας γίνομαι κάποιες φορές αντιπαθής»


Επιλέγετε πάντα την ειλικρίνεια κι ας θεωρείται υπερτιμημένη αρετή;
«Είναι πολύ σημαντική αρετή για μένα και τη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος που επιζητεί την αλήθεια κατά πρόσωπο, στη μούρη. Αλλά αυτό που θέλω εγώ να μου πεις, δεν σημαίνει ότι θα στο πω κι εγώ με τον ίδιο τρόπο, αν βλέπω ότι δεν το αντέχεις. Χρειάζεται τρόπος, επειδή οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι. Ακούστε με που σας λέω, είμαι γραία, μεγάλη γυναίκα και γνωρίζω κάποια πράγματα», λέει η ίδια στο περιοδικό tv Μανία.

Δείτε στη gallery ποια ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved