Ειρήνη Ψυχράμη: Η ηρωίδα της, Μήτση, στο «Μην ψαρώνεις» και οι ανθρώπινες σχέσεις
Showbiz

Ειρήνη Ψυχράμη: Η ηρωίδα της, Μήτση, στο «Μην ψαρώνεις» και οι ανθρώπινες σχέσεις

Η Ειρήνη Ψυχράμη, αποδεικνύει και το κωμικό της ταλέντο στη σειρά «Μην ψαρώνεις».

Η Ειρήνη, μίλησε σε περιοδικό για την ηρωίδα της, Μήτση, την περίεργη σχέση της με τον Πέτρο και τις ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα.

Τι ιδιαίτερο έχει η Μήτση;

Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν είναι ότι είναι αγαθή, αγνή. Αυτό που εγώ δεν συναντώ συχνά, είναι άνθρωποι που δεν έχουν κακία. Η Μήτση θέλει να βοηθάει, είναι καλό πλάσμα και προσπαθεί να βρει την αγάπη και τον έρωτα. Αλλά και όταν της δίνονται αυτά, όπως συμβαίνει με τον Πέτρο, δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Πέτρο; Ήταν ερωτευμένη μαζί του και ξαφνικά δεν είναι;

Θα το δείτε στην πορεία. Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τη Μήτση. Υπάρχει μια ηλικία που όταν βρίσκουμε ένα πολύ καλό παιδί, δοτικό, που μας προσέχει, δεν το εκτιμάμε. Μου συνέβη όταν ήμουν στα 20 και ήθελα αυτούς που σε παιδεύουν. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και στη Μήτση. Θέλει δύσκολες καταστάσεις, όχι εύκολες.

Μπορεί, λοιπόν, να προκύψει άλλο φλερτ;

Υπάρχει μια σκέψη ότι μπορεί να μπει κάποιος άλλος άνδρας στη ζωή της, αλλά δεν το ξέρω στα σίγουρα. Και εμείς συχνά μένουμε έκπληκτοι από τις εξελίξεις.

Όταν η Στέλλα συλλαμβάνεται, υπάρχει επίπτωση στη Μήτση και στον Πέτρο;

Η Στέλλα είναι αυτή που ταλαιπωρείται. Αλλά περισσότερο ταλαιπωρείται λόγω του Μανώλη και επειδή προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με αυτόν και τη Σάντυ.

Ο Πέτρος πώς φέρεται στη Μήτση;

Είναι πολύ καλός και προσπαθεί πάρα πολύ. Αλλά βλέπει ότι η Μήτση δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμενε και πάει με τα νερά της.

Εσένα σου αρέσουν οι άνδρες που προσπαθούν;

Μου αρέσουν πια μόνο αυτοί που προσπαθούν και δεν είναι ευθυνόφοβοι.

Στην εποχή μας, η δικαιολογία και από τα δυο φύλα είναι ότι, αφού οι σχέσεις είναι πιο άνετες, δεν νοιάζονται τόσο για τη δέσμευση.

Συμφωνώ. Κι εγώ μετά από πολλά χρόνια σχέσεων, έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αγαπάμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό ήταν που δεν μπορούσα να βρω στους άλλους, μας έφερνε σε αδιέξοδο και δεν υπήρχε ισορροπία στη σχέση. Τώρα τα έχω βρει όλα αυτά και νιώθω τυχερή, ανέφερε στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved