Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορούσα σχεδόν να απολαύσω τη χαρά της επιστροφής μου»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορούσα σχεδόν να απολαύσω τη χαρά της επιστροφής μου»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός πως είχε πάρα πολύ άγχος και δεν μπορούσε να απολαύσει τη χαρά της επιστροφής της.

Πώς βιώνεις την επιτυχία του «Καλύτερα δε γίνεται!» στον ALPHA;

Το απολαμβάνω πολύ τους τελευταίους μήνες. Τονίζω το «τελευταίους μήνες», γιατί στην αρχή το άγχος με είχε καταβάλει. Δεν μπορούσα σχεδόν να απολαύσω τη χαρά της επιστροφής μου. Ήταν ένα στοίχημα για εμένα, το είχα πάρει προσωπικά, ένιωθα ευθύνη. Ήταν για εμένα μία νέα ζώνη, αχαρτογράφητη, και για εμένα και για το κανάλι. Να πούμε ότι μπορεί να είχα εμπειρία από το Σαββατοκύριακο, αλλά ήμουν συνηθισμένη σε πρωινές εκπομπές, όχι μεσημεριανές. Δεν ήξερα λοιπόν πώς είναι το κοινό του μεσημεριού. Ήμουν, λοιπόν, πολύ αγχωμένη. Μου πήρε ένα δίμηνο να βρω τις ισορροπίες μου, τα πατήματα μου με τα παιδιά.

Πότε ήταν η στιγμή που χαλάρωσες;

Καθησύχασα από τον Νοέμβριο και μετά: Δεν καθησύχασα επειδή είδα ότι η εκπομπή πηγαίνει καλά, αλλά ησύχασα εγώ μέσα μου, ένιωσα ότι άρχισε να υπάρχει χημεία με την ομάδα μου. Μία παρέα που καλείται να σε διασκεδάσει και φαίνεται ότι μεταξύ της είναι περίεργη και «κουμπωμένη» είναι αδύνατον να χαλαρώσει τον τηλεθεατή από το σπίτι. Οπότε, όταν χαλαρώσαμε εμείς, βρήκαμε ο ένας τα κουμπιά του άλλου και ήμασταν καλά μεταξύ μας, το πράγμα απογειώθηκε.

Πώς βλέπεις τον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης;

Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τις εκπομπές live εκείνη την ώρα, γιατί κάνω κι εγώ εκπομπή, οπότε δεν μπορώ να πω ότι αυτή είναι μία ωραία εκπομπή ή αυτή εγώ δεν θα την έκανα. Γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω, δεν κρίνω ποτέ για να πω «άσχημο»-καλό. Σέβομαι πολύ ό,τι υπάρχει απέναντι μου. Κατά καιρούς, μάλιστα, έχουμε ως εκπομπή φάει αρκετά χαστουκάκια από τις επαναλήψεις σειρών, που είναι ένας απρόβλεπτος και ισχυρός αντίπαλος. Όσο για τις άλλες εκπομπές... Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν και είναι για μένα ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνδέσει 15 από τα πιο ωραία χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής. Ο Πέτρος μου έδωσε ευκαιρίες, του χρωστάω πολλά. Θεωρώ ότι του ταιριάζει πολύ η βραδινή late night ζώνη, για το μεσημέρι δεν ξέρω να σου απαντήσω, είπε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved