Ναταλία Γερμανού: «Έχω δει Power of love, με αφήνει πάντα άναυδη»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Έχω δει Power of love, με αφήνει πάντα άναυδη»

Η Ναταλία Γερμανού, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό.

 

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τα πρόσωπα που της λείπουν από την ελληνική τηλεόραση αλλά και για το αν δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.

Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει δει... Power of love!

Ποια πρόσωπα σου λείπουν από την ελληνική τηλεόραση;

Μία φορά απάντησα σε αυτή την ερώτηση και όλοι μου έλεγαν: «Τι θες και τους θυμήθηκες;». Οπότε, θα ηώ ότι καλό θα ήταν να δούμε φρέσκα πρόσωπα στην τηλεόραση, περιμένω με ανυπομονησία τη νέα τηλεοπτική γενιά, τους φρέσκους. Επίσης, μου λείπουν τα καλά ελληνικά, μπορούμε όλοι να είμαστε λίγο καλύτεροι. Γι' αυτό την αγαπώ αυτή την εκπομπή και είμαι ευγνώμων στην αρχισυντάκτρια μας, δεν στάθηκε στο εύκολο, στο κουτσομπολιό. Αντιθέτως, γίνεται ρεπορτάζ γίνονται ωραίες συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα να έρθουν και να αναλάβουν μεγάλα πρότζεκτ;

Αυτά γίνονται σιγά σιγά... Εκτός κι αν έρθει κάποιος και είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Ελλάδας. Αλλιώς, σιγά σιγά κάνεις τα βήματα πλέον, το 2019.

Βλέπεις και ριάλιτι σόου;

Όλα τα βλέπω, για διάφορους λόγους. Άλλες φορές με διασκεδάζουν, άλλες φορές γιατί θέλω να έχω άποψη πριν τα σχολιάσω. Δεν μπορώ δηλαδή να πω κάτι για το «MasterChef» και το «Power of love» αν δεν τα έχω δει. Γίνονται και ωραία πράγματα, το «MasterChef» είναι ένα από αυτά, όπως και το φετινό «Your Face Sounds Familiar». Το Survivor δεν το έχω δει φέτος, δεν με κράτησε.

Βλέπεις δηλαδή και Power of love;

Έχω δει κάποιες φορές, με αφήνει πάντα άναυδη, μου αρέσει να ανακαλύπτω πράγματα σε αυτή την ηλικία που με εκπλήσσουν και με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, λέει στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved