Γερμανού: «Δεν ήμουν και δεν είμαι μία τηλεοπτική star που κάθεται στον θρόνο της και αγναντεύει…»
Showbiz

Γερμανού: «Δεν ήμουν και δεν είμαι μία τηλεοπτική star που κάθεται στον θρόνο της και αγναντεύει…»

Όσο κι αν δεν αποδέχεται τον τίτλο της τηλεοπτικής star, είναι μία από αυτές που κατάφεραν να εδραιωθούν με τη δουλειά, το ταλέντο και την αξία τους.

H Nαταλία Γερμανού σε πρόσφατης συνέντευξή της μίλησε για το άγχος που έχει παρά τις επιτυχίες της και για το πώς νιώθει που το κοινό της την ακολουθεί όπου κι αν πάει…

Μια γυναίκα με τόσες επιτυχίες πως γίνεται να λέει ότι έχει άγχος;

«Οχι απλά πολύ, πάρα πολύ! Το άγχος, μάλιστα, στη φετινή σεζόν ήταν συνυφασμένο με το αίσθημα του φιλότιμου. Επέστρεψα σε ένα κανάλι που ναι μεν μου ήταν οικείο και γνώριμο, αλλά ήταν σαν να μου λέει ότι «ποντάρουμε ξανά σε αυτό που λέγεται Ναταλία»... Οπότε σκέψου τι άγχος είχα! Έπρεπε να αποδείξω ότι ήταν σωστές η πρόσκληση τους και η πρόταση».

Πως νιώθεις που έχεις το δικό σου φανατικό κοινό, που όπου κι αν πας σε ακολουθεί; Νομίζω ότι αυτό το απέδειξες και πέρσι στο Epsilon...

«Είναι συγκινητικό και ωραίο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η αξία είναι ανεκτίμητη και, πίστεψε με, πολύ μεγαλύτερη από το να γράψει το μηχανάκι της Νielsen υψηλά ποσοστά. Αυτή είναι η αξία της δουλειάς μας. Θεωρώ ότι η σχέση είναι αμφίδρομη. Δεν ήμουν και δεν είμαι μία τηλεοπτική star που κάθεται στον θρόνο της και αγναντεύει με σαγηνευτικό χαμόγελο το κοινό της να τη λατρεύει. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, επικοινωνώ με το κοινό το οποίο με βλέπει στην τηλεόραση. Απαντάω πάντα στα μηνύματα που μου στέλνουν. Τη σχέση μου με το κοινό την έχω χτίσει. Και την έχτισα γιατί αυτό ήθελα από την αρχή. Γελάω και αυτοσαρκάζομαι με τα μηνύματα, δεν σνομπάρω την κριτική που μου κάνουν. Ο κόσμος κρατάει στο χέρι του το τηλεκοντρόλ, ή θα σε δει ή θα σε αλλάξει!

Πόσο τα έχεις βρει με τη Ναταλία μέσα σου για να λες ότι δεν ένιωσες star;

«Μήπως πρέπει να ψάξουμε λίγο τι σημαίνει star στην Ελλάδα και τι στο εξωτερικό; Μήπως έχουμε μπερδέψει τις έννοιες; Για εμάς στην Ελλάδα, star είναι αυτή που είναι κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα, που είναι αστραφτερά βαμμένη και ντυμένη, αυτή που περιβάλλει τον εαυτό της με ένα μυστήριο. Με αυτή την έννοια, λοιπόν, δεν είμαι star, είμαι ένας προσιτός και κανονικός άνθρωπος. Αν το πάρουμε με άλλα μέτρα, αν δηλαδή σκεφτούμε ότι star είναι αυτός που πετυχαίνει στη δουλειά του, και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με φωτογραφίσεις και με μεγάλα γυαλιά ηλίου, τότε αλλάζουμε κατεύθυνση», λέει στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved